Şimdi Ara

Vladimir Rune page + masteries pagelerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

9x mpen
    9x Ap per level
    9x hp per level
    3x Ability power

Buna kullandığım masteries page - 9-21-0

2-

3x spell wamp
    9xarmor
    9x ap per level
    9x m pen

Buna kullandığım masteries page 9-0-21 ( %9 spellwamp ile başlıyorum op oluyor )

3-

3x Ap
    9x Armor
    9x M resist
    9xm pen

Buna kullandığım Masteries page 21-9-0

Genel olarak karşıma gap closer'li ve sustaini az championlar çıkıyorsa ( wukong , riven ) gibi "1" i kullanıyorum. Armor rushluyorum başlarda.

Karşıma gap closer'i olmayan veya can sıkıcı sustaini olan championlar varsa ( Cho , yorick , teemo ) gibi page 2 yi kullanıyorum. Başlardaki spell wamp özellikle karşımda teemo varsa Teemonun Q sunu Q ile dengeliyorum.

Mid oynarsam karşıma magic hero geleceği için , ki %90 swain veya fizz alırlar karşıma tek yememk için m resist rune'leriyle giriyorum. Flat kullanıyorum çünkü ilk 6 lwl e kadar fizz den , swainden tek yemekten korkuyorum.

Build olarak hiçbir sorum yok artık kendi buildimi oluşturdum . Ki zaten sabit olarak 7-8 çeşitli build'im var karşıya göre onları yapıyorum. Benim merak ettiğim şey Rune+masteries page ayarlamak . Birçok proeyşınıl oyuncunun rune+masteries page lerine baktığımda , Na dakilerin çoğu ( dyrus , voyboy ) 1 numaralıyı kullanıyor . Ama koredeki oyuncuların hepsi istisnasız 2 numarayı kullanıyor. 3 numarayı kullanan daha görmedim nedense .

Movement speed Rune'lerinin vladimir ile çok iyi gittiğini düşünüyorum ben . Ghost olmadan 420 gibi bir ms oluyor (botu geliştirmeden) Ki buda ghosta gerke bırakmadan pool ile gank'ten kolayca kaçmanı sağlıyor . Öte yandan +15 ap ile başlamakta earlydeki Q harrasını mümkün kılıyor . Hepsini geçtim %6 spell wamp ile başlamakta çok etkili oluyo fakat buseferde ne dmg vurabiliyoruz ( 6 lwl e kadar ) nede gelen bir gank ten flashsız veya ghostsuz kaçabiliyoruz. Bu biraz dezavantaj gibi sanki .

Sizinde rune + masteries page hakkındaki görüşlerinizi almak isterim.

• Su an mobıldeyım cok saglıklı yorum yapamam belkı ama genel olarak dusununce vlad ıle senın de dedıgın gıbı ya vamp agırlıklı gıdeceksın ya da tanky. 3.yü kullanmak bana da biraz kullanışsız geldi. Aslında mid için ideal gibi duruyor fakat bence artık vlad midde eskisi kadar etkili olamıyor. Earlyde kasıp mid gamede oyunu bıtırebılme kapasıtesı var fakat oyun cok uzarsa ya da basta kasamazsa etkısız kalıyor mıd olarak. Bu yuzden top gıbılıp tanky kasılması daha mantıklı bence. Kasamasa da tf baslatıp ölmeden çıkabilecek bi champ.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabiki de 2 . Ben sustain olanağı yüksek bir champ ile oynuyorsam , ki vladda bu oran oksijeni hpye çevirmeye kadar gidiyor , sustaini hissetmek isterim. Ben vlad oynarken olabildiğince erken E stacklemeyi isterim . Bunun için de 2. rune pageyi kullanırım . Ms rune yerine Ghost almak daha rahat oluyor . Ms runeleri ben jung ve takip champlerinde veya karşımdaki kolay kaçıyorsa tercih ediyorum ama spell wamp varken hiçbir güç sana m.s rune aldırmasın derim .

9-0-21 derken? Runede mresde olmali bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illfeel -- 7 Mayıs 2013; 13:08:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Eleutherioss

Tabiki de 2 . Ben sustain olanağı yüksek bir champ ile oynuyorsam , ki vladda bu oran oksijeni hpye çevirmeye kadar gidiyor , sustaini hissetmek isterim. Ben vlad oynarken olabildiğince erken E stacklemeyi isterim . Bunun için de 2. rune pageyi kullanırım . Ms rune yerine Ghost almak daha rahat oluyor . Ms runeleri ben jung ve takip champlerinde veya karşımdaki kolay kaçıyorsa tercih ediyorum ama spell wamp varken hiçbir güç sana m.s rune aldırmasın derim .

oksijeni hp'ye çevirmek

Düşüncelerine katılıyorum

Orijinalden alıntı: illfeelbot

teetoda sustain yok ki.Spellwamp olmali bence.

9-0-21 derken? Runede mresde olmali bence.

9-0-21 ile girdiğin zaman +7cd ve %3 spell wamp geliyor ki eğer benim rune'lerle girersende %9 spell wamp ile başlıyorsun bu durumda hextech rushlama ihtiyacı duymuyorsun. Ama bu masterieslerle oynadığında karşına wukong , riven geldiği an oyundan düşüyorsun. Bu yüzden bu page'i ben teemo , cho gath , yorick gibi harrası olan veya sustaini olan championlara karşı kullanıyorum. Teemonun sustaini yok fakat ilk lvlarda çok iyi harraslıyor ve Q sayesinde çok can dolduruyorum.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.