Şimdi Ara

VK player donma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
10.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba beyler. malum sizde dizimag vs gibi sitelerden 720 p olarak hd izliyorsunuz yabancı dizileri. ama bu genelde vk player de yüklü oluyor ve donuyor. üstelik net hızım 8 mb sınırsız.. sizce neden?? illa düşük kalitede mi izleyeyim donmaması için deliricem artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laniakea -- 2 Ocak 2013; 21:13:07 >

• bende aynı interneti kullanıyorum, donaması için durdurup beklemekten başka seçenek yok
  • bu sorun bende var
  • vk da video izlemenin en iyi yolu sothink ve ya benzeri prolarla pc indirip izlemek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladiator16

vk da video izlemenin en iyi yolu sothink ve ya benzeri prolarla pc indirip izlemek.

bencede vkda genelde internet hızınıyla alakalı olmuyor
  • ben daha önce gayet izliyordum ne donma nede başka birsey fan bopzulunca tamire gönderdim bikac yer şişmiş dediler onları deiştirdim ve artık bendede donuyo vk dan izledigim her videoda donma sorunu oluyor digerlerinde izleyebiliyorm format attım güncelledim ama gene donuyo
  • ha birsey daha söyleyim videoyu indirdigim zaman donma olmuyor mesal film
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD Elements Donma Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Donma genelde bilgisayarın performansıyla alakalı. Arkadaş demiş indirip izleyince donma olmuyor diye. İnternetten izlediğinizde Web Browser, Flash eklentisi vs. kaynak tüketiyor. Bu da kasmaya sebep oluyor.
  • Vk playerin genel huyu..
  • ben akk yi aşmama rağmen 720p videoyu açtıktan sonra 3-5 dk durdurup öyle rahatça izliyorum
  • 720 p 8 hızda ben izliyorum.Tabiki sadece film sekmesi olsun.Ayrıca filmi hemen başlatıp durdurun.5 dakika bekleyin daha garanti olur.
  • Aynı problem bende de var bazı vk videoları donmazken bazıları donuyor.Tamamen vk ile alakalı bir durum.Eğer indirirken izleten bir program bulabilirsem paylaşırım.(ilivid gibi)
  • Android icin oneriniz varmi, vk nasil donmadan izlerim
  • vk sitesinde smarttaki web browserda videoları izleyemiyorum player görülmüyor tıklayınca aynı sorun olan varmı veya en önemlisi bu olayı düzeltebilen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.