Şimdi Ara

Vk 36.01 Tier 6-8 arasinda nasildir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Elimde tier 6 tanklari church VII ve AT8 var..bunlarla t6 da zorlaniyorum zaten genelde hep t7-8 tanklari geliyor maclarda valla oyundan zevk alamiyorum..

Sizlere danisacagim elimde pz4 te var kasip vk36 acayimmi cunku cok oynayan var acaba bu tierde oyundan zevk almami saglarmi? Rus tanklari daha xbox a gelmedi ruslar disinda basla tanka onerebilirsiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pcde vk36h cok buyuk umutlarla actim ne pismanim nede pisman degilim. tam ortasi yani :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paldov

pcde vk36h cok buyuk umutlarla actim ne pismanim nede pisman degilim. tam ortasi yani :)

E ben napim simdi haci nediyosun? Acayimmi vk, ama pz4 le oynamakta iskence gibi birsey yahu o tierde ama katlanicaz artik vkya kadar.

• Son topu acana kadar "keske Churchill ve AT ye devam etseydim" dersin.
  • valla bazen cok iyi bazen cok kotu. sen bilirsin :)

• Son topu açınca rahatlarsın
  • Beyler at8 i satip pz4 u aldim, ama cok dayak atiyorlar kagit gibi birsey millet 2 atiyor bana o aletle vk ya kadar sabredebilirmiyim bilmiyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla hocam pz 4 aslında çok Güzel bir tank geneldede top tier olarak oynaması ayrı bir avantaj orta tank oynamayı biraz öğrenmen gerek ağır tanklar gibi ön cephelerde dolaşmıyacaksın ya uzun topunla snipe yapıcaksın yada 122mm lik topla ağır tankların arkasına saklanıp kendi tierindeki orta hafif tank ve td lere tek atıcaksın ben sana uzun topu kullanmanı öneririm

• bende tiger alıyım dedim ama yok arkadaş zırh diye bir şey koymamışlar bu seriye,3 level tank delermi hiç önden arkadaş
  • selimcu S kullanıcısına yanıt
    onden deler.

• Peki beyler tiger mi t29 mu? Gonlum tigerda cunku e100 e gidiyor ayrica tiger in hit points i 200 daha fazla? Ne diyorsunuz?

• Oda oyun tarzına bağlı t 29 biraz daha yakın mesafe tankı tigerinde snipesi iyi o 200 hit pointe bakma sen mediumlar gibi gelen geçen deliyor tigeri aslında alman tanklarından tiger(p) ye gidebilirsin ön zırhı daha kalın ve eğimli yalnız uyarayım tiger p ye giderken önce açıcağın vk 30.01p stock haliyle oyunun açık ara en kötü tankıdır şuan bende oynuyorum ve oyunu silesim geldi heavy tanklardan daha yavaş kv-1 ile yarışıyor hız ve çeviklik açısından topu pz4 den kalma tier 5 top ve mmr seni sürekli tier 8 lerin maçına atıyor stock haliyle hem hantal hemde ateş gücü düşük olduğu için exp kasması çok zor ne spot yapabiliyorsun nede hasar verebiliyorsun avantajına gelirsek bu tanktan tekrar tiger 1 i araştırabilirsin ferdinanda gidebilirsin ve tiger p yi açabilirsin avantajı budur kısacası ben şehirlere dalıcam diyorsan tiger p veya t 29 a gidiceksin yok abi ben snipe yaparım diyorsan tiger 1 bu arada t29 tigerp ye görede daha dayanıklıdır ve hasarı daha fazla

• tiger a git bencede..
  • xbox da çin tankları yada fransızlar var mı mesela is2 gitmen fena olmaz yada arl ve amx serisi toplarının delişi rakiplerinden çok üstün arl nin son topu çogu 8. seviye tanktan iyi ama çin agacı xbox da varsa typ58 de iyi is2 zaten iyi 6. tierde 212 mm pen . tek rakipsiz tank arl bunu degerlendirebilirsin fransız agacı varsa xbox da
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapkankaan

xbox da çin tankları yada fransızlar var mı mesela is2 gitmen fena olmaz yada arl ve amx serisi toplarının delişi rakiplerinden çok üstün arl nin son topu çogu 8. seviye tanktan iyi ama çin agacı xbox da varsa typ58 de iyi is2 zaten iyi 6. tierde 212 mm pen . tek rakipsiz tank arl bunu degerlendirebilirsin fransız agacı varsa xbox da

Hocam rus cin ve fransizlar gelmedi daha sadece usa alman ingilizler var..yakinda hepsi gelecekmis.

• Arkadaslar birde bu %5 all crew skills ekipmani var tam olarak nelere etki ediyor %5 arttiriyor?? Armor, hit points falan artiyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 3 Mart 2014; 16:07:52 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Mrb arkadaslar

Elimde tier 6 tanklari church VII ve AT8 var..bunlarla t6 da zorlaniyorum zaten genelde hep t7-8 tanklari geliyor maclarda valla oyundan zevk alamiyorum..

Sizlere danisacagim elimde pz4 te var kasip vk36 acayimmi cunku cok oynayan var acaba bu tierde oyundan zevk almami saglarmi? Rus tanklari daha xbox a gelmedi ruslar disinda basla tanka onerebilirsiniz..

VK.36(H) tier 6'nın en iyi tanklarından birisidir.Ben oynarken çok sevdim ve winrate'im %57 o tankta.

İsabetli, iyi bir top
    Tierinin en iyi zırhlarından birisine sahip.En çok HP VK'de.
    Bir medium kadar hızlı ve çevik(Yakın zamana kadar bu tank medium'du zaten son güncellemelerin birisinde heavy tank oldu.)

• quote:

Orijinalden alıntı: King Tiger96

quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Mrb arkadaslar

VK.36(H) tier 6'nın en iyi tanklarından birisidir.Ben oynarken çok sevdim ve winrate'im %57 o tankta.

İsabetli, iyi bir top
    Tierinin en iyi zırhlarından birisine sahip.En çok HP VK'de.
    Bir medium kadar hızlı ve çevik(Yakın zamana kadar bu tank medium'du zaten son güncellemelerin birisinde heavy tank oldu.)

Xboxta medium sinifinda vk36, yoksa pc de heavy mi?

• PC de VK36 heavy VK3001P Medium VK36 PC dede mediumdu önceden sonradan heavy olarak değiştirildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chosniel_TR

PC de VK36 heavy VK3001P Medium VK36 PC dede mediumdu önceden sonradan heavy olarak değiştirildi

Xboxta 36 da 30 da ikiside medium tank

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.