Şimdi Ara

Aeg Rc4000 Dokunatik Akilli Kumanda 8-in-1---- 25,51 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.460
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Aeg Rc4000 Dokunatik Akilli Kumanda 8-in-1---- 25,51 tl

25,51 TL

http://www.gold.com.tr/U120879/Aeg-Rc4000-Dokunatik-Akilli-Kumanda-8-in-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woshborn -- 6 Haziran 2012; 17:09:49 >

• Kumanda güzelde tek uydu alıcı kısıtlaması bence güzel değil. Televizyonların bir fonksiyonu yok artık herşey uydu alıcıda bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 6 Haziran 2012; 17:24:24 >
  • O değilde artık heryerde gold görmeye başladık. Baya iyi fiyatlar görüyorum gold da bu aralar demekki gerçek indirim yapmaya başlamışlar artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

O değilde artık heryerde gold görmeye başladık. Baya iyi fiyatlar görüyorum gold da bu aralar demekki gerçek indirim yapmaya başlamışlar artık

ne iyi ind,irimi
    indirimdeki malları göndermedi gold
  • quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

quote:

O değilde artık heryerde gold görmeye başladık. Baya iyi fiyatlar görüyorum gold da bu aralar demekki gerçek indirim yapmaya başlamışlar artık

ne iyi ind,irimi

Çok gözüme çarptığı için söyledim birçok fırsat ilanına bakıyorum çoğu gold yada aklımda öyle kalmış. Ha tabi kendim bişey almadığım için alanların akıbetini bilmiyorum
  • Gold bizden özür dileyene kadar kesinlikle golddan birşey almam sakın bulaşmayın!
  • Çakallar ödeme onayı adı altında paraları bir güzel bekletiyolar. Adamakıllı sipariş göndermiyolar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet bekletiyorlar paraları kaç gün oldu hala ödeme onayında olacak iş değil. Rezillik!
  • Piyasa fiyatında.
    Özellikle küçük elektronik mağazalarında bu fiyata bulabilirsiniz.
    Üstelik gold'a bulaşmamış olursunuz.
  • kutahya mıgrosta 17 cıvarındayı almayı dusunenler bakabılır ben aldım gayet guzel
  • Dokunmatik olmayaymış iyiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

Gold bizden özür dileyene kadar kesinlikle golddan birşey almam sakın bulaşmayın!

+1453
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

quote:

ne iyi ind,irimi

Çok gözüme çarptığı için söyledim birçok fırsat ilanına bakıyorum çoğu gold yada aklımda öyle kalmış. Ha tabi kendim bişey almadığım için alanların akıbetini bilmiyorum

Adamların üçkağıdı da bu.

Bedava reklam.

Edifier S530DB mesela.

Forumda tek bir kişiye bile gelmedi ne hikmet ise stok bitmiş. E ilk forumun haberi oldu. Hafta sonu kampanyası münasebeti ile her müşteriye sadece tek ürün var. E mağazadan da satışı olmayan bir ürün. Kaç stok vardı ki bitti ya. Bir de insanı yiyorlar. Stok bitmişmiş. Stok dediğin dijital artık. Biri ödeme yapınca şak diye düşüyor stoktan zaten.

Yerine önerdikleri de Logitech Z623. Ne kumandası var ne kontrol ekranı. Ne optik girişi ne coax girişi. Ne de tweeter sahibi uyduları var. Tek artısı THX o da ne işe yarayacak ise.

• ben 16 liraya migrostan almıştım. çekim kalitesi zaman zaman değişiyor. 3 farklı cihazda kullanıyorum. tuşları yetersiz. alakasız tuşlara görev atamak zorunda kalıyorum. 16 liraya iyiydi ama 25 lira çok.
  • merhaba;

bu ürün şık bir kumanda ama 4 adt. aa pille çalışıyor ve tam bir pil canavarı ayrıca şık olduğu kadar pratik ve kullanışlı olduğunuda söyleyemem malesef..migrostan 16-17 tl gibi bir rakama almıştım..şuan çekmecede güzellik uykusunda beklemekte kendisi.

iyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.