İlk film bence mükemmeldi.Sonra çekileni ben pek tutmadım açıkçası.
İlk film iyiydi (Cem Yılmaz ) diğeri kötüydü muhtemelen bu da kötü olur diye düşünüyorum.
vizontele dandik hee
diyecek bir laf bulamıyorum
bu kadarda yerin dibine sokmayın filmi.
ilk filmin konusu çok güzeldi bence.
klişe konular dan arınmış,çok güzel düşünülmüş bir senaryoydu.
"Vizontele Aydınlık" diye bi film çekicekti. Ankara Aydınlıkevler'de geçirdiği dönemleri anlatacaktı film ama vazgeçmiş sanırım...
Canavar olayını iyi akıl etmişler, fantastik öğeler filme iyi yedirilirse iyi iş yapar.
quote:
Orjinalden alıntı: lordhammer
İlk film bence mükemmeldi.Sonra çekileni ben pek tutmadım açıkçası.
evet ikinci film biraz ağırdı ama ilk film süperdi hala youtube dan kısa kısa videoları izler dururum
Bir şeyin bokunu çıkarmasalar olmaz
İlk film en iyisi idi öyle kalmalı idi
ilk film müthişti ve ünideyken çok yapardık atölyede aküyü çalmışlar,alnı geniş vs şafak sezer müthişti ya ozaman parladı zaten oda her filmin 3.serisi bayar ve bambaşka olur herşeyin ilki güzeldir
bence ilk ikisi çok güzeldi.. herşeyin tadında bırakılması taraftarıyım ama yılmaz erdoğan yaparsa tam yapar
Kadro nasıl fire varmı acaba. Yılmaz Erdoğan , yaptığına değer umarım.
Vizontele serisinin ilk filmi Türk Sineması adına bence bir başyapıttı bizi anlatan bizim unutulmuş topraklarımızda geçen başarılı bir komediydi öyleki eleştrilerin seviyesi teknik detaya inmek zorunda kalıyordu buda bir filmin başarısını gösterir. Devam filmi için bunlar söylenemez tabiki.