Şimdi Ara

Vizeler var hiçbir şey bilmiyorum (gelin dertleşelim..)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta tadilat , 1 hafta ders kayıtlarının aksaması (sistem yüzünden) , kurban bayramı , 29 ekim derken 3 hafta ders anca işledik... zaten girişti , derse ısındırmaydı derken adam gibi bişe işlenmedi bile ama hocaların umrunda değil , şuraya kadar sorumlusunuz diyor....

devamsızlık yapan , ders dinlemeyen birisi değilim ama vizelerden ilk kez korkuyorum....

• Hangi okul bolum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de fransa vizem var perşembe ben de çalışmadım boşver.
  • Ben hiç bir derse çalışmadım.Pazartesi vizelerim başlıyor.
  • Bende vizelerden acayip tırsıyorum çalışmam gerek bir türlü çalışamıyorum sinirlerim bozuluyor off

• arkadaşlar bi büyüğünüz olarak uyarayım,ipin ucunu baştan sıkı tutun,okulunuzda yönetmelik nasıl bilmiyorum,çan var mı ? final sınavlarında baraj var mı ?

ama siz siz olun vizeden en kötü 40 alın daha altını almayın zora giriyor,vizeden 10-20 alıp da finale hayvan gibi çalışsanız da öyle hocalar çıkar ki karşınıza 70-80 almak imkansızdır
  • Ayni durumdayim birazdan kendimi zorlayip gecicem masa basina umarim calisabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı durumdayım ama çalışmadım daha

• Senenin başından beri okuldan geldiğimde o gün gördüğümüz derslere 15dk baktım ve çok rahatım iyi ki bakmışım çalışmışım yani o günlük 15dknin yararını şimdi görüyorum. Bu hafta vizelere çalıştım. Haftaya ve diğer hafta vizeler olacak hayırlısı olsun herkese başarılar .

EDİT: Birde Kocaeli üniversitede okuyorum 65 geçme notumuz vizelerde elimden geleni yapmam lazım çan eğrisi yok hocalarda notu aşağı çekmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusTBLooD -- 8 Kasım 2014; 10:54:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortadirekmarksist

Hangi okul bolum

kkü , böte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norsk

benim de fransa vizem var perşembe ben de çalışmadım boşver.

ABD ye vizem var ben de calismadim yazmaya gelmistim gidiyorum

• Zengin Değil Varlıklı kullanıcısına yanıt
    ağır özentisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norsk

ağır özentisin

Ne alaka insanların fikirleri aynı olamaz mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusTBLooD

Senenin başından beri okuldan geldiğimde o gün gördüğümüz derslere 15dk baktım ve çok rahatım iyi ki bakmışım çalışmışım yani o günlük 15dknin yararını şimdi görüyorum. Bu hafta vizelere çalıştım. Haftaya ve diğer hafta vizeler olacak hayırlısı olsun herkese başarılar .

EDİT: Birde Kocaeli üniversitede okuyorum 65 geçme notumuz vizelerde elimden geleni yapmam lazım çan eğrisi yok hocalarda notu aşağı çekmiyor.

Uludag uni.de yanlis bilmiyorsam min.40 almak lazim bi de çan var ona gore not oluyor rahatiz ~ pazartesi ara sınavlar basliyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pasaport al.

• Az konu varsa finale bırakmadan rahat geçer not alırsın. Çalışırken, güzel kavramlar ile ilişkilendir ki, akılda kalıcılığı kolay olsun.

• amaaaan boşver dostum bizim de pazartesi başlıyor umrumda değil kalırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinPayne

Az konu varsa finale bırakmadan rahat geçer not alırsın. Çalışırken, güzel kavramlar ile ilişkilendir ki, akılda kalıcılığı kolay olsun.

dediğin gibi yapmaya çalışıyorum .... inş 50 altında almayız da finallerde sıkıntı kalmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.