Bildirim
VİZE SORUNU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sigorta kağıdını göster yeterli oluyor(babanının). -
quote:
Orjinalden alıntı: pcmyk
Sigorta kağıdını göster yeterli oluyor(babanının).
Sigorta kağıdıyla maaş bordrosuda istediler.Gerçekten sadece bunlar yeterli olurmu. -
quote:
Orjinalden alıntı: TECH-TR
quote:
Orjinalden alıntı: pcmyk
Sigorta kağıdını göster yeterli oluyor(babanının).
Sigorta kağıdıyla maaş bordrosuda istediler.Gerçekten sadece bunlar yeterli olurmu.
Tabiki yeterli olur, ben o yollardan çok geçtim. -
Dostum okumayamı çalışmayamı gideceksin : )) Bir de hayırlı olur inşallah. Gidersin yane.. -
Turistik vize alacağım.Okumya gitmiyorum bir fuarı gezmek için gönderiliyorum. -
Ben de bu sene o vergi levhası ve imza sirkülerini götürmemeyi düşünüyorum. 2 sene önce götürdüm ama koca firmanın belgeleri, kaybolsa başıma iş açılacak.
Bakalım götürmeyince problem çıkarmazlar umarım. -
quote:
Orjinalden alıntı: bLack §hadow§
Ben de bu sene o vergi levhası ve imza sirkülerini götürmemeyi düşünüyorum. 2 sene önce götürdüm ama koca firmanın belgeleri, kaybolsa başıma iş açılacak.
Bakalım götürmeyince problem çıkarmazlar umarım.
problem çıkmaz. sadece aptalca ve pekte zorunluluk aranmayan bi prosedür. -
Benim düşüncem koca telekomdan nasıl alcam şimdi imza sirkülerini vergi levhasını. -
ya o sertbest meslek calısanları için vergi levhası istiyolar be.. baban memursa maaş bordrosu yeterli olur.. koskoca türk telekomun vergi levhası mı?? çok güldüm yaa :)
maaş bordrosu yeterlidir. -
arkaşın hemen üstünü çizmişler ne yaptı acep -
quote:
Orjinalden alıntı: ozkosif
arkaşın hemen üstünü çizmişler ne yaptı acep
telekomun vergi levhasını istedi7 günden başlıyo isterken bir kere daha düşünün
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X