Şimdi Ara

VİZE SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Almanya'ya gideceğim adamlardan vize randevusu aldım babamın çalıştığı yerden vergi levhası falan istiyorlar ama benim babam Telekomda çalışıyor koskoca Telekomun vergi levhası,imza sirküsü gibi şeyleri naısl alınır bilen varsa yardım etsin lütfen.

• Sigorta kağıdını göster yeterli oluyor(babanının).
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcmyk

Sigorta kağıdını göster yeterli oluyor(babanının).

Sigorta kağıdıyla maaş bordrosuda istediler.Gerçekten sadece bunlar yeterli olurmu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TECH-TR

quote:

Orjinalden alıntı: pcmyk

Sigorta kağıdını göster yeterli oluyor(babanının).

Sigorta kağıdıyla maaş bordrosuda istediler.Gerçekten sadece bunlar yeterli olurmu.

Tabiki yeterli olur, ben o yollardan çok geçtim.
  • Dostum okumayamı çalışmayamı gideceksin : )) Bir de hayırlı olur inşallah. Gidersin yane..
  • Turistik vize alacağım.Okumya gitmiyorum bir fuarı gezmek için gönderiliyorum.
  • Ben de bu sene o vergi levhası ve imza sirkülerini götürmemeyi düşünüyorum. 2 sene önce götürdüm ama koca firmanın belgeleri, kaybolsa başıma iş açılacak.
    Bakalım götürmeyince problem çıkarmazlar umarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YUNANİSTAN VİZE İŞLEMİ
    7 yıl önce açıldı
    Yds sorunu..
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bLack §hadow§

Ben de bu sene o vergi levhası ve imza sirkülerini götürmemeyi düşünüyorum. 2 sene önce götürdüm ama koca firmanın belgeleri, kaybolsa başıma iş açılacak.
    Bakalım götürmeyince problem çıkarmazlar umarım.

problem çıkmaz. sadece aptalca ve pekte zorunluluk aranmayan bi prosedür.
  • Benim düşüncem koca telekomdan nasıl alcam şimdi imza sirkülerini vergi levhasını.
  • ya o sertbest meslek calısanları için vergi levhası istiyolar be.. baban memursa maaş bordrosu yeterli olur.. koskoca türk telekomun vergi levhası mı?? çok güldüm yaa :)

maaş bordrosu yeterlidir.
  • arkaşın hemen üstünü çizmişler ne yaptı acep
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozkosif

arkaşın hemen üstünü çizmişler ne yaptı acep

telekomun vergi levhasını istedi 7 günden başlıyo isterken bir kere daha düşünün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.