Şimdi Ara

Vize Alımı ve Çıkarmada Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu ilanı bir arkadaşım için açıyorum. Kendisi çok popüler olan bir tur şirketinde çalışmaktadır vize işlemlerini kontrol etmektedir. Bu işlemi çok uzun süredir yapmaktadır.

Özellikle Schengen, Mısır ve Çin vizeleri ile diğer vizelerde tarafınıza yardımcı olacaktır. İrtibat için benim aracılığım, telefon ile veya isterseniz gelip yüzyüze görüşebilirisiniz. İş yerine de gelebilirsiniz.

Vize işlemlerinde gereken ekraklar ve bilgiler konusunda da yardımcı olacaktır.

Schengen vizesi için istenilen tutar 130 EUR
    İngiltere Vizesi için istenilen tutar 6 Turistik Aylık 375 TL
    Mısır vizesi için istenilen tutar 55 EUR
    Çin Vizesi Tek Giriş 120 USD - Çift Giriş 150 USD - Ekspress Vize çıkarma + 40 USD, Davetiye 35 USD

Konu hakkında ben sadece aracıyım ama ilana değilde PM’den soru sorarsanız yada ararsanız cevap vereceğiz.

Saygılarımla.

Musa 543 319 13 86
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edmond_Dantes -- 30 Ocak 2013; 17:08:29 >

• vize işinde bu kadar büyük paralar var he
    bu arada arkadaşın eğer bun utur şirketinden habersiz yapıyorsa işi riske girebilir sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

vize işinde bu kadar büyük paralar var he
    bu arada arkadaşın eğer bun utur şirketinden habersiz yapıyorsa işi riske girebilir sanırım.

İş konusunu kendisi düşünsün. Bir bildiği var ki buraya konu açtı. Yoksa uzun zamandır çalışan biri.

Neden böyle davransın?
  • almanya yokmu kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: belgiryon

almanya yokmu kardeş

almanyada schengen ülkesine dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi didim -- 1 Şubat 2013; 21:21:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 kere aradım.en son açtınız geri döncem dediniz ne dönen var ne gören...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesoy

50 kere aradım.en son açtınız geri döncem dediniz ne dönen var ne gören...

Üstat geç döndüğüm doğrudur. Bu konuda haklısın ama verdiğin telefon numarasını arıyorum ama açan olmuyor. Perşembe Cuma aradık. Benim olmayan bir numaradan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edmond_Dantes

quote:

Üstat geç döndüğüm doğrudur. Bu konuda haklısın ama verdiğin telefon numarasını arıyorum ama açan olmuyor. Perşembe Cuma aradık. Benim olmayan bir numaradan

Benim mesajımı silip, pm i görmezden mi geliyorsun Musa bey, hayır olsun? Bir de üstüne farklı konularda işlemlerine devam mı edeceksin? Nasıl bir yaklaşımdır bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: capyco

quote:

quote:

Benim mesajımı silip, pm i görmezden mi geliyorsun Musa bey, hayır olsun? Bir de üstüne farklı konularda işlemlerine devam mı edeceksin? Nasıl bir yaklaşımdır bu?

Engin bey,

Mesajınızı ben silmedim. Silinmesi için başvurdum. Yazdıklarınız hakaret dolu olduğu için.

Attığınız PM e cevap verdim ama DH'nin mesaj sistemi değişiyor. Bir eski bir yeni sistem. Imei numaranız ile ilgili güncelleme yapılacak.

Vize işlemleri başka telefon işlemleri başka. Ayrıca bu işi ben yapmıyorum, yapan birine aracılık ediyorum.

Saygılarımla.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Engin bey,

Mesajınızı ben silmedim. Silinmesi için başvurdum. Yazdıklarınız hakaret dolu olduğu için.

Attığınız PM e cevap verdim ama DH'nin mesaj sistemi değişiyor. Bir eski bir yeni sistem. Imei numaranız ile ilgili güncelleme yapılacak.

Vize işlemleri başka telefon işlemleri başka. Ayrıca bu işi ben yapmıyorum, yapan birine aracılık ediyorum.

Saygılarımla.

Hakaret kastım yoktu, olmazda. Gerekirse yasal yollardan yaparım şikayetimi.

Madem mesajın formatını beğenmediniz ve pm in gelmediğini düşündünüz tekrar pm yazabilirdiniz. Buraya mesaj yazmamın tek nedeni en son takip ettiğiniz konunun burası olmasıdır, size ulaşma gayretimdendir.

Cihazı satarken sonrasında da desteklerinizin devam edeceğini söyleyip şimdi ben aracıydım demeniz ne kadar tutarlı acaba? Umarım şikayetimi ilettiğiniz kanallar gerekli düzenlemeyi yapıyorlardır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Engin bey,

Saygılarımla.

Madem mesajın formatını beğenmediniz ve pm in gelmediğini düşündünüz tekrar pm yazabilirdiniz. Buraya mesaj yazmamın tek nedeni en son takip ettiğiniz konunun burası olmasıdır, size ulaşma gayretimdendir.

Cihazı satarken sonrasında da desteklerinizin devam edeceğini söyleyip şimdi ben aracıydım demeniz ne kadar tutarlı acaba? Umarım şikayetimi ilettiğiniz kanallar gerekli düzenlemeyi yapıyorlardır.

Alıntıları Göster
    quote:

Direk telefonumdan arasaydınız. Burada olmasam veya bir süre nete giremeyecek durumda olsam o zaman iyice çıkmaza girecek.

İmei ile ilgili konuda sıkıntınız olmaz merak etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edmond_Dantes -- 18 Şubat 2013; 17:29:28 >

• vize işi yattı sanırım arkadaş uzaklaştırışmış
  • beyler adam dolandırıcıymış. bende forumda bir konuda gördüm. pasaport kayıtları hakkında dolandırmış herkesi. görünce yazayım ve bilgisi olmayanlarıda bilgilendireyim dedim. dertsiz başınıza dert almayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anil_2702

beyler adam dolandırıcıymış. bende forumda bir konuda gördüm. pasaport kayıtları hakkında dolandırmış herkesi. görünce yazayım ve bilgisi olmayanlarıda bilgilendireyim dedim. dertsiz başınıza dert almayın derim.

Arkadaşlar merhaba,

Ben edmond_dantes. Arkadaşımın sistemi üzerinden yazıyorum. Uzaklaştırma almışım haberim yok.

Özellikle Anıl_2702 kullanıcı arkadaşım. Ben bu güne kadar ve bugünde kimseyi kandırmadım, dolandırmadım. Neredeyse 10 yıldır bu forumdayım. 1 tane sıkıntım yoktur. Yaptığım telefon satışlarında imei güncellemelerinde BTK da sistem değişikliğinden dolayı güncelleme olmadı.

Tuttunuz dolandırıcı yaptınız. Verdiğim ilanlarda telefon numaram mevcut. Buraya da yazıyorum. Herhangi bir alacağı olan varsa yazsın. 543 319 13 86 MUSA.

Ulaşamıyorum veya cevap yazamıyorum diye yaptıklarınıza yazdıklarınıza bakın. Ayıptır, günahtır.

• quote:

Orijinalden alıntı: thelastsamurai

quote:

beyler adam dolandırıcıymış. bende forumda bir konuda gördüm. pasaport kayıtları hakkında dolandırmış herkesi. görünce yazayım ve bilgisi olmayanlarıda bilgilendireyim dedim. dertsiz başınıza dert almayın derim.

Arkadaşlar merhaba,

Ben edmond_dantes. Arkadaşımın sistemi üzerinden yazıyorum. Uzaklaştırma almışım haberim yok.

Özellikle Anıl_2702 kullanıcı arkadaşım. Ben bu güne kadar ve bugünde kimseyi kandırmadım, dolandırmadım. Neredeyse 10 yıldır bu forumdayım. 1 tane sıkıntım yoktur. Yaptığım telefon satışlarında imei güncellemelerinde BTK da sistem değişikliğinden dolayı güncelleme olmadı.

Tuttunuz dolandırıcı yaptınız. Verdiğim ilanlarda telefon numaram mevcut. Buraya da yazıyorum. Herhangi bir alacağı olan varsa yazsın. 543 319 13 86 MUSA.

Ulaşamıyorum veya cevap yazamıyorum diye yaptıklarınıza yazdıklarınıza bakın. Ayıptır, günahtır.

ben arkadasla konustum.nasipse bu sene sonunda arkadasa yaptiricam islemlerimi.arkadasi tanimam ama insanlara direk dolandirici damgasi vurmak guzel degil.hayirli aksamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: thelastsamurai

quote:

Arkadaşlar merhaba,

sizi tanımam etmem açıkçası olaylar nedir ne değildir onu da tam bilmiyorum ama burdaki konuda isminiz geçiyor ve sizden cevap bekliyor bir sürü kişi

http://forum.donanimhaber.com/m_71844616/tm.htm

• edmon ne zaman arkadaş olduk haberim yok :)
  • Biraz önce kendisiyle konuştum. Bana sorarsanız kaliteli bir dolandırıcı.

Telefonlara falan çıkıyor, konuşmaya çalışıyor da şu saatten sonra ikna olmak için epey saf olmak lâzım.

Uzun uzun anlattı, "lafı dolandıramam, laf ebeliği yapamam" deyip. Anlattıklarından şunca senelik teknoloji meraklısı olarak hiç bir şey anlamadım.

Açık açık bizi dolandırdıysa dolandırdığını itiraf etmesini, kendisiyle aramızda ne bir akit, ne bir fatura, hiç bir şey bulunmadığını söyledim. "Ben kimseyi dolandırmadım" dedi.

Bahane aynı: "BTK'daki güncelleme kaynaklı blabla".

Dedim, "Musa bey, 2 gün sonra telefon açılacak diyorsunuz, açıldığında IMEI sorgulattığımızda 'kayıtlı' görecek miyiz ?"

"Hayır, hiç böyle bir şey görmeyeceksiniz" dedi.

Dedim, "Neden ?"

Sustu. Yandan ses geldi (veya biri seslenmiş gibi yaptı). "Ben sizi yarım saat sonra arayacağım" dedi. Kapattı.

Özet: Dolandırıcı olduğunu itiraf edememesi hariç dürüst bir dolandırıcı. Bizlere de geçmiş olsun, satamayacağımız ve piyasası da inadına pahalı bir telefon elimizde patladı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.