Şimdi Ara

VİVO X200 FE [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
21
Favori
32.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 1...13...23242526
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kutudan funtouch OS ile mi çıkıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

VİVO X200 FE [ANA KONU]

youtube
    Get back vivo official dialer | replace Google dialer to vivo stock dialer | dialer with call record
    https://m.youtube.com/watch?v=PIkrT0kls_g

• ozankardes kullanıcısına yanıt

Arama kaydetme açılabiliyor olması özellikle güzel.

Bir de şu Vivo'nun cüzdan uygulamasını çalıştırmayı başarabilen olmadı mı hala. Mis gibi özellik var ama kullanamıyoruz, otel veya rezidans giriş kartlarını bile nfc ile tanıyor okuyor cüzdan taşıma problemini kökünden çözüyor. Açmanın bir yolu mutlaka olması lazım hatta root atmadan root klasörüne giderseniz NFC çip ile alakalı dosyaları görürsünüz.

Bazı dosyaları değiştirme hakkı da var root atmadan. O kısımlar fazla kapsamlı anlayan biri belki hiç vivo cüzdan uygulamasını kurmadan bile halletmeyi başarabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 19 Haziran 2026; 19:10:40 >

Cihazdan memnunum, ekran boyutu olarak büyük cihazlardan sıkılmıştım,kamerasıda hiç fena değil.

Poco x8 pro Max yd cihazdan geçtim. Yazılım olarak fark atar.

Bugün 3. Günüm cihazda ekran süresi olarak 7 saat aldım.

Cihaz kurulumda bariz ısındı sanırım normal

Tek sevmedigim yanı parmak izinde ultrasonik olmaması biraz geç açılıyor yada bana öyle geliyor poco da dahi ultrasonik vardı

Genel olarak fena bir cihaz değil yazılımı hosuma gitti

Tek problem cihaza adam gibi kırılmaz temper cam ekran koruyucu bulamıyorum bu konuda tavsiyesi olan varsa memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diyez -- 20 Haziran 2026; 13:8:46 >
  • Biraz hayal kırıklığı yaşadım. Cihazda yerleşik bir ai menüsü yok digerleri gibi. Google kişiler ve aramaları kullanıyor ve live translate vs yok. Sonra tercüman yok. Ve biraz karışık anlamadım biraz pişman oldum sanırım cihazın tek artısı kamerası

merhaba aşagıyada yazdım kimse yorumlamadı. sizin cihazdada ısınma var mı daha 5 günlük benim cihaz ve ekran kullanıma baglı epey ısınıyor

• Son güncellemeden sonra son kullanılan uygulamalar menüsünü açtığımda birkaç saniye dokunmatik tepki vermiyor. Son gelen güncellemeden sonra oldu , aynı sorunu yaşayan var mı ? Güncellemeyi kaldırabiliyor muyuz ?

• Herkese merhaba. Ben de faizsiz 3 taksit ile siteden şu an satın aldım. Her ne kadar fiyatını hak etmiyor olsa da piyasa göz önüne alındığında fiyat performans olarak ve 3 taksit imkanı ile satın almak mantıklı geldi. Buraya yazılanları gece okudum genel kanı olumlu yönde. Umarım memnun kalırız. Elime ulaştığında ben de yorumumu yaparım

• Telefon elime geçti. %35 civarında şarj ile geldi. Kurulum yaparken bende de ısınma oldu ama sonrasında düzeldi. Kamerası gayet güzel. Aslında bu konuya bir önceki telefonunuzun ne olduğuna bağlı. Bende reno2z vardı. Ondan buna geçince kamera muazzam, hız çok çok daha iyi, batarya oldukça iyi ama henüz net ölçümler yapmadım. Cihaz funtouch 15 ile geliyor ve hemen android 16 ve origin os 06 güncellemesi geliyor.
    Funtouch daha iyi batarya sunduğunu arkadaşlar söyledi ama eski sistem kullanmak istemiyorum onun için akşam güncelleme yapacağım.
    Şu anki arayüz karışık değil güncellemeden sonra kıyas yaparım.
    Genel izlenimim şu an oldukça güzel. Boyutu da hoşuma gitti. Önceki telefonum daha büyüktü. Bu daha kompakt ve güzel. Şimdilik diyoruz ve devam ediyoruz

Edit: 1 gün oldu kullanalı. Güncelleme yaptığım için kesin batarya saatini bilmiyorum ama telefon hiç elimden düşmedi ve 8 saat civarı ekran açık kalma süresi var şarj %25te henüz. Oldukça güzel bence. Telefonda sevmediğim tek nokta arama-kisiler kısmı daha pratik olabilirmiş.
    Kamerasını çok beğendim çok güzel fotoğraf çekiyor. Boyutu da çok iyi bence.
    Genel olarak bu fiyata ve faizsiz 3 taksit ile alınabilir bir telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blcm51 -- 5 Temmuz 2026; 13:44:34 >

• Son güncellemelerden sonra şarjı rezil durumda. 7 saatte %36ya düştü ekran kullanimi da sadece 3 saat 50 dakika.

Funtouch ile çıktığını duymak güzel oldu, eğer hala güncelleme yapmadıysaniz tam sürüm numarasını atar mısınız hocam size zahmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 10 Temmuz 2026; 15:36:35 >

Bu havalarda ısınma çok normal. Cihaz da kompakt ama içine dolduranilecekleri herşeyi doldurdukları bir cihaz. Fiziksel olarak ısınmaya müsait bir yapısı var en baştan ama benim tecrübeme göre cihaz bu ufak haliyle en üst düzey donanımları bu kadar serin çalıştırabilir ancak. Yaz gelince fazla takılmamak lazım ısınma her telefonda yaşanıyor, kimisi sadece elde tutarken malzemeden dolayı bir diğerine göre daha çok hissettirebiliyor. Standart bir oda sıcaklığında ısınma problemleri yasamiyorsaniz kafaya çok takmayın dediğim gibi yazın getirdiği durumlar bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 10 Temmuz 2026; 15:40:9 >

Maalesef güncelleme yaptım. Yapmayan arkadaşlar yazabilir

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.