|
Kutudan funtouch OS ile mi çıkıyor? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Kutudan funtouch OS ile mi çıkıyor? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arama kaydetme açılabiliyor olması özellikle güzel. Bir de şu Vivo'nun cüzdan uygulamasını çalıştırmayı başarabilen olmadı mı hala. Mis gibi özellik var ama kullanamıyoruz, otel veya rezidans giriş kartlarını bile nfc ile tanıyor okuyor cüzdan taşıma problemini kökünden çözüyor. Açmanın bir yolu mutlaka olması lazım hatta root atmadan root klasörüne giderseniz NFC çip ile alakalı dosyaları görürsünüz. Bazı dosyaları değiştirme hakkı da var root atmadan. O kısımlar fazla kapsamlı anlayan biri belki hiç vivo cüzdan uygulamasını kurmadan bile halletmeyi başarabilir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 19 Haziran 2026; 19:10:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Cihazı kapalı kutu tr garantili olarak bir fırsat 33k ya aldım. Vatandaşın biri temudan ücretsiz kazanmış satıyordu. Cihazdan memnunum, ekran boyutu olarak büyük cihazlardan sıkılmıştım,kamerasıda hiç fena değil. Poco x8 pro Max yd cihazdan geçtim. Yazılım olarak fark atar. Bugün 3. Günüm cihazda ekran süresi olarak 7 saat aldım. Cihaz kurulumda bariz ısındı sanırım normal Tek sevmedigim yanı parmak izinde ultrasonik olmaması biraz geç açılıyor yada bana öyle geliyor poco da dahi ultrasonik vardı Genel olarak fena bir cihaz değil yazılımı hosuma gitti Tek problem cihaza adam gibi kırılmaz temper cam ekran koruyucu bulamıyorum bu konuda tavsiyesi olan varsa memnun olurum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diyez -- 20 Haziran 2026; 13:8:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Herkese merhaba. Ben de faizsiz 3 taksit ile siteden şu an satın aldım. Her ne kadar fiyatını hak etmiyor olsa da piyasa göz önüne alındığında fiyat performans olarak ve 3 taksit imkanı ile satın almak mantıklı geldi. Buraya yazılanları gece okudum genel kanı olumlu yönde. Umarım memnun kalırız. Elime ulaştığında ben de yorumumu yaparım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blcm51 -- 5 Temmuz 2026; 13:44:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Funtouch ile çıktığını duymak güzel oldu, eğer hala güncelleme yapmadıysaniz tam sürüm numarasını atar mısınız hocam size zahmet < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 10 Temmuz 2026; 15:36:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu havalarda ısınma çok normal. Cihaz da kompakt ama içine dolduranilecekleri herşeyi doldurdukları bir cihaz. Fiziksel olarak ısınmaya müsait bir yapısı var en baştan ama benim tecrübeme göre cihaz bu ufak haliyle en üst düzey donanımları bu kadar serin çalıştırabilir ancak. Yaz gelince fazla takılmamak lazım ısınma her telefonda yaşanıyor, kimisi sadece elde tutarken malzemeden dolayı bir diğerine göre daha çok hissettirebiliyor. Standart bir oda sıcaklığında ısınma problemleri yasamiyorsaniz kafaya çok takmayın dediğim gibi yazın getirdiği durumlar bunlar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 10 Temmuz 2026; 15:40:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|