Şimdi Ara

Vivo x100 Pro (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.102
Cevap
31
Favori
45.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 55 bin bandına yükselmiş bu cihaz , bu kadar eder mi sizce arkadaşlar?

• philosopherx kullanıcısına yanıt

bu cihazın ederi 50 bence

• Bir iki fotoğraf atayım bende denk geldikçe çektiklerimdenVivo x100 Pro  

Vivo x100 Pro

Vivo x100 Pro

• justmark kullanıcısına yanıt
    Kamera açınca sağda ayarlara basıp diğer ayarlar menüsü açılınca kaydırırken kasıyor gibi sizde de öyle mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kullanan arkadaşlar hala memnun mu kamera odaklı bi telefon bakıyorum şuan s23 kullanıyorum kamerası çok tutarsız renkler yapay. Bu telefonun renkleri fotoğraftaki ayrıntıları çok beğendim ancak daha önceden xiaomi mi note 10 tecrübem olmuştu onuda sırf kamerası güzel diye almıştım dxomarkta birinci olmuştu ama bi süre sonra kameranın donması çekilen fotonun işlenmesinin 10sn ye sürmesi gittikçe yavaşlaması derken tam bi çileye döndü sattım kurtuldum bir daha sadece kamera odaklı telefon almam dedirtti bana. Ayrıyetten profesyonel kameram var fotoğrafçılıklada ilgileniyorum o yüzden çoğu telefonun kamerası beni tatmin etmiyor içlerinde en çok vivoyu beğendim ama ondada yazılım soru işareti s23ten kamera hariç memnunum uzun süredir kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim

• koomagene K kullanıcısına yanıt
    Halihazırda zv e10 makinem var bu telefondan sonra makineyi ilana koydum. Tabi ki aynı kalite değil ama cebinde bu kaliteyi taşıma kolaylığından sonra makine götürmek eziyet oldu. 1 ayı geçti tüm uygulamalar fotoğraflar vs yüklü ne donma ne kasma yaşadım

• samsun__ S kullanıcısına yanıt
    Benim makine nikon d3500, sigma 17 50 f2.8, tamron 70 300 di vc usd, 50mm f1.8 lenslerim var bunların haricinde filtreler harici flashlar falan derken bi çanta ekipman cep telefonunun rahatlığı özgürlüğünü arıyorum taşıması bile bi dert her an yanında da olmuyo telefonlarda da kamerası iyi olanın yazılımı kötü yazılımı iyi olanın kamerası hepsini aynı anda yapan yok. xiaomi faciasından sonra Çinli markalara temkinliyim ondan sordum. Vivonun renkleri dslr gibi doygun ve doğal geldi.

Kamera odaklı olarak fiyat performans açısından bence en ideal model bu şuan alınacak, Bende zamanında X-H1 + 16-55 gibi çok iyi bir set kullandım sattıktan sonra P40 Pro, P60 Pro ve en son bu X100 Pro modelini aldım en çok bu modeli beğendim diyebilirim rahatlıkla sensörün büyük olması gerçekten fark ediyor detay bakımından, Yazılım konusunda çok beğenmeyende var ama beklenti meselesi benim açımdan eksiği pek olmayan bir telefon rahatlıkla önerebilirim.

Bu modelin diğer marka ve modellerden en farklı ve güzel özelliği kesinlikle zeiss iş birliği bence işini fazlası ile yapıyor zeiss modu ile çekim yapılırsa renkler çok doğal ve güzel oluyor.

Kesinlikle öyle dslr renklerinde. Bende de sigma 18-50 f2.8 art lens var ama komple taşımak zor hocam. Sırf bundan dolayı bu telefonu aldım. Yoksa honor 200 kullanıyordum memnundum

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Kamerasını gerçekten beğendim ilk defa bi telefonun kamerası olmuş dedirtti bana örneklere bakınca ancak ilk aldığım da xiaomi mi note 10 da öyleydi. 108mp 1/1.33 inc sensörlü ilk telefondu 2x optik zoom, 5x optik zoom, makro kamera, arkasında 5 tane kamera vardı. Ancak her yazılımla kalitesi gittikçe kötüleşmeye başladı. Üstüne kameradayken devamlı donma, fotoğrafları işlemesinin çok uzun sürmesi birde edge ekran vardı. Ekran koruyucusu dertti. Vivoda edge oda düşündürüyo beni. Bir daha edge ekran almam dedim. X200 pro da çıktı ancak x100 pro kadar etkilemedi beni. Renkler yapay geldi, fazla pozluyor ve gereksiz canlı gibi. Gece çekimlerinde de lens parlaması yapıyor gördüğüm örneklerden sisliymiş gibi.. Bilmiyorum s23ten kamera hariç memnunum ama fotoğraf benim için önemliymiş hiç fotoğraf çekesim gelmiyor s23 ile var bi kaşıntı hayırlısı :)

Maalesef yazılım konusunda xiaomi hala rakiplerinin çok gerisinde mesela 14 seriside çok güzel cihazlar lakin fiyatları aşırı pahalı durumda ve kamera yazılımlarıda yine rakiplerinden daha iyi olmaktan uzak.

Bahsettiğin gibi durumların yıllar boyunca oluşacağını sanmıyorum bu cihaz veya benzeri üst seviye yeni cihazlarda bu konuda rahat olunabilir kesinlikle.

Benim son kullandığım 5 telefonda edge ekranlı ben seviyorum tasarım olarak daha iyi ve kaliteli hissettiriyor koruma kendi üstünde varsa oluyor yoksa ekstra almadım hiç, Sağlam bir şekilde düşmediği sürece sorun olmaz.

X200 Pro ve yeni tanıtılan Magic 7 Pro ilerleme değil gerileme olmuş bence, İşlemci dışında artıları yok bana göre.

S23 ultra sahibiydim. Her güncellemeyle onun kamerasını da bozdular. 10x optik zoomda bildiğin beyazlaşıyor, grenli gibi. Çoğu marka yapıyor bunu

• samsun__ S kullanıcısına yanıt

O yüzden temkinliyim artık ya fotoğrafı makine ile çekicez yada böyle devamlı telefon değiştireceğiz. Ülkede ki durumda iyi değil düzgün bir telefon 50k fiyattan başlıyor. S23ü alalı daha 1 sene oldu israf gibi geliyor biraz.

• X100 pro yerine düz X100 alınır mı sizce ?
    İkiside yurtdişi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 1 Kasım 2024; 8:20:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • .AnasoN. kullanıcısına yanıt

Pro tercih etmek saha mantikli epey de karşilaştirma yapabilirsin madem yd alicaksin 1-2k bakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Yazilim konusu kafami kurcaliyor.

Düz modelde FuntouchOS var.
    Pro modelde OriginOs var. Çin sürümü

OriginOs da bazi kısıtlamalar oldugunu okudum,Google uygulamalarinda vs. Bolca çin uygulamalari mevcutmuş ve silinemiyormuş.
    Ayrica samsung watch akilli saatlerde baglanti sorunu oluyormuş.

• .AnasoN. kullanıcısına yanıt

Pro modelinde de Funtouch OS sürümü var. Origin OS sadece Ultra modelinde var şimdilik..

• cihanege2013 C kullanıcısına yanıt
    Pro modelinde her iki sürümde mevcut. Biri global biri çin cihazı. Benim almaya niyetlendigim cihaz OriginOs ama :)

OriginOs kullananlar tecrubelerini paylasabilirse sevinirim.

• Kendi orijinal yazılımı dışında kamera programlarıyla hiç kullanan var mı? Google kamera, firstlight, proshot pro, filmic pro vb... Harici programlar tüm kameraları görüyor mu? Çekim performansı nasıl? Yapay zekayı kendi yazılımında ne kadar kullanılıyor, onu merak ettiğim için soruyorum. Ayrıca raw çekiyor musunuz? Ham fotoğraf çözünürlük kalitesi ve boyutu hakkında bilgi verebilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.