Şimdi Ara

Vitor Pereiranın tazminatını biz ödeyelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • madem tazminat bu kadar önemli toplanıp ödeyelim 20 milyon fenerbahçe taraftarı eminim son kuruşunu verir :D

• Bende düşünürüm arada böyle şeyler herkes bana 1tl verse milyoner oluyom diye ama olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kral.

Bende düşünürüm arada böyle şeyler herkes bana 1tl verse milyoner oluyom diye ama olmuyor

düşünmekle olmuyor demekki :)
  • Pereira'ya gidecek parayı gören atm kendini kilitler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzanwaper

madem tazminat bu kadar önemli toplanıp ödeyelim 20 milyon fenerbahçe taraftarı eminim son kuruşunu verir :D

HE ADAMLAR SIRTINIZDAN GEÇİNSİN

akıllanmaz bizim taraftar. tüm takımlar için söylüyorum. bunların hatalarını taarftar ödemeyecek kendileri ödeyecek. istifa edecek. aziz olsun bizdeki başkan olsun başarısız olunaca defolup gidecek. ama siz böyle yaparsanız onlar da böyle koltuğa yapışır bırakmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF8F4F94 -- 8 Ağustos 2016; 9:25:11 >
  • Buna bnzer bir şeyi bileklik satarak yaptık biz.

Sonuç: Hamit'in parası çıktı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Buna bnzer bir şeyi bileklik satarak yaptık biz.

aynı şey değil bilader siz galatasaray biz fenerbahçeyiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben niye ödüyorum, futbolcular ödesin? Ya da geçen sezon sonu gönderilmesi gerekirken taraftara inat için göndermeyen Aziz Yıldırım?
  • Aziz yıldırım cebinden ödesin.

• Sözleşme yapılırken niye 1 yıllık yapılmaz ki işine geliyorsa kardeş neden direniyorlar ayrıca para toplamak çok saçma al ben yiyemiyom sen ye

• vitora bir de para verirsem herhalde kendimi öldürmek için yeterli sebebim olur
  • Ben yolda bulduğum 10 kuruşu bile vermem.
  • quote:

madem tazminat bu kadar önemli toplanıp ödeyelim 20 milyon fenerbahçe taraftarı eminim son kuruşunu verir :D

Mahmut sen misin
  • Ben rvp olsam gider konusurum azizle tazminatını kırışalım da yollayalım şunu diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırsın hasta bir çocuk için yardım topluyor. Bize ne birader. Onu oraya getirenler ödesin. Bir de son kuruşuna kadar verirmiş taraftar. Bunun için yolundu bu taraftar bu zamana kadar. Aklı olan Fenerbahçeli feneriumun vs kapısından geçmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Sanırsın hasta bir çocuk için yardım topluyor. Bize ne birader. Onu oraya getirenler ödesin. Bir de son kuruşuna kadar verirmiş taraftar. Bunun için yolundu bu taraftar bu zamana kadar. Aklı olan Fenerbahçeli feneriumun vs kapısından geçmez.

önce bu kafayı değiştir önce tamam protesto protesto maçlara gitme feneriumdan bişey alma sonra transfer bekle başarı bekle başarı gelince gururlanabilecekmisin bu konuyu açtım sanki gerçekten parayı toplayacağız sen olayı kavrayamamışsın belliki bu konunun tek amacı tepki tepki bu adam gitsin diye bir tepki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Sanırsın hasta bir çocuk için yardım topluyor. Bize ne birader. Onu oraya getirenler ödesin. Bir de son kuruşuna kadar verirmiş taraftar. Bunun için yolundu bu taraftar bu zamana kadar. Aklı olan Fenerbahçeli feneriumun vs kapısından geçmez.

önce bu kafayı değiştir önce tamam protesto protesto maçlara gitme feneriumdan bişey alma sonra transfer bekle başarı bekle başarı gelince gururlanabilecekmisin bu konuyu açtım sanki gerçekten parayı toplayacağız sen olayı kavrayamamışsın belliki bu konunun tek amacı tepki tepki bu adam gitsin diye bir tepki

Zaten çöp edilmiş bir sezonun ardından ne diye transfer sonrası başarı bekleyeyim ki ? Hayır yani Messi falan gelse Vitor başarılı mı olacak sanıyorsun ? Bu herif başarılı da olsa helal olsun demem, demiyorum ve demeyeceğim.

Ortada değiştirilecek bir kafa yapısı yok. Sen tepki için konu açtığını sanmışsın ama yazım tarzından öyle gözükmüyor.

• FB yönetimi PEREIRAdan bedavaya kurtulmak isterken
    PEREIRA yaşadığı mobing i kanıtlarsa FB tarihi tazminatı
    ödemek zorunda kalacak .
  • mg21 kullanıcısına yanıt
    Yav he he

• quote:

Orijinalden alıntı: I907

quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Buna bnzer bir şeyi bileklik satarak yaptık biz.

aynı şey değil bilader siz galatasaray biz fenerbahçeyiz.

Ahhahahahahahahahahahaha

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.