Şimdi Ara

vites degistirirken gaz verme hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sizlere bir sorum olacak. vites degistirirken istem disi az da olsa gaz vererek vitesi degistiriyorum bunu yapmamin nedenide gaz vermeden vites degistirdigimde ortalardan lap diye ses geliyor ama ufak bi gaz verirsem hic ses gelmeden cok tatli sekilde vites geciyor.

Sizlere sorum şu,bazen gazi fazla veriyorum ve muhtemelen o sirada baski balatadan yiyorum bunu bi türlü yenemedim ne yapmam lazim?

Ikinci sorum ise seri bi sekilde kalkis yapacagim zaman 1den 2ye atarken ayagimi devriyajda cok tutuyorum ayagimi debriyajdan cektigimde araba tam 2.vitese oturdugunda 3000li devirlerde oluyor umarim anlatabilmisimdir.

arabaya aslinda alisigim,baska manuel araba da kullandim ama hic bizimkinde yasadigim sorunlari yasamadim. Var mi onerileriniz? Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ''lap'' sesinin gelişinin nedeni debriyajdan ayağını hızlı çekiyorsun demektir. debriyaj basılıyken gaz pedalına basmak da ''ben petrol zenginiyim'' demekle aynı şey.. sesin gelmemesi için ayağımızı hem daha ritmik, hem de daha yavaş çekmemiz gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.