Şimdi Ara

Vites Ayarını Nasıl Yaparım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vitesle ilgili problemim var. Sanırım vites tam geçmediği için tak tak diye ses çıkarıyor. Yani bir ayar gerekiyor. Ama internette araştırmama göre hep çok vitesli bisikletlere ayar yapmışlar.
    Benim bisiklette arkada 1 (tek) dişli var, ortada ise 3 dişli var.

Biliyorsunuz çok vitesli bisikletlerde arkada çok dişli oluyor ve buna göre ayar yapılıyor.
    Ben de viteslerle ilgili acemi olduğum için kafam karıştı.

Ben bu vites ayarını nasıl yaparım ? Direksiyonda tek vites değiştirme kolu var.

Yardımcı olursanız sevinirim.

TÜRK ÖVÜN, ÇALIŞ, GÜVEN...Cebren ve hile ile aziz vatanın kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. İktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler.Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti

• O iş arka aktarıcıdan daha zor be . bu vitesin kolunun oralarda bir vida olması lazım , vites üste çıkmıyorsa gereceksiniz . ilk ve son dişlide zincirin atacağı boşluk kalırsa H -büyük dişli , L -küçük dişli sıkacaksınız . Zincir sürterse gevşeteceksibiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nike35 -- 13 Temmuz 2016; 10:02:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    TÜRK ÖVÜN, ÇALIŞ, GÜVEN...Cebren ve hile ile aziz vatanın kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. İktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler.Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti
  • Hocam ben de tam bilmiyorum ama bu bisikletin vitesin o arka tekerin merkez noktasi ( sanirim gobek veya jant gobegi gibi bir sey deniyor) nin icerisinde. Nasil yapildigini bilmiyorum ama 3 vites anca oyle olabilir herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    7 yıl önce açıldı
    Lpg Ayarı Nasıl Yapılır?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.