Şimdi Ara

Vitamin aldıktan sonra eklemlerimden kütleme sesi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle belirteyim vücut geliştirme üstüne çalışmıyorum ama sizin bilebileceğinizi düşündüğüm bir konu o yüzden buraya açtım. Yaş 19

    ÖZET: solgar vm75 kullanıyorum eklemlerimden çıtırdama geliyor kütleme gibi hani parmak kütletirsiniz ya öyle özellikle gerildiğim zamanlar acı yok. Bu olay normal mi?

    Bundan yaklaşık 6 ay kadar önce b vitamini eksikliği çıkmıştı kanımda doktorun verdiği pembe bir b vitaminini kullanıyorum adını hatırlamıyorum ama ucuz bir şeydi sonradan geçti daha doğrusu ben biraz ara verdim çalışmalarıma. Günde 7 8 saat yoğun bir biçimde çalışan biriyim, yazılımcıyım kısaca oyun geliştiricisi.

    Ben gene eczaneme gittim bizim aile dostumuzdur aynı zaman da, beni baya tanır yani. Bana multivitamin önerdi solgar formula vm75 bunu 3 günde bir alsan seni fazlasıyla karşılar bağışıklık sistemini de güçlendirir daha rahat uyursun vs dedi(çabuk hasta olan, ayrıca her sabah mutlaka kramp girer ayağıma falan)

    Neyse ben bu vitamini yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, ama göğsüm vs eklem olan her yerimi hareket ettirdiğimde kütürdüyor, acı falan yok sadece şıklama sesi geliyor o kadar. Vitamin hemen hemen her şeye fayda etti yani daha dincim zindeyim hemen yorulmuyorum da ama bu çıtırdamalar normal mi bilmiyorum, size sormak istedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • spor yapmayan birinin bu kadar yüksek değerlere sahip vitamin alması doğru mu acaba ben de merak ediyorum. çünkü pharmaton, supradyn v.s türevleri multivitaminler değerleri max %100 iken bu solgar'ın v.s %1000 falan
  • bidüsün kullanıcısına yanıt
    Hocam ne tür sorun olabilir? Gün içinde zinde olmam lazım çok çalışıyorum zihinsel olarak, öneriniz varmı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.