Şimdi Ara

visual studio sistem belirtilen dosyayı bulamıyor! bıktımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
9.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sistem belirtilen dosyayı bulamıyor hatası alıyorum 2 gündür uğrasıyorum bıktım artık siliyorum tekrar yüklüyorum yok olmuyo.
     visual studio sistem belirtilen dosyayı bulamıyor! bıktımmm

• Yapay Zekanın Yanıtı

Visual Studio Sistem Belirtilen Dosyayı Bulamıyor Hatası: Nedenleri ve Çözümleri

Visual Studio kullanırken "Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor" hatasıyla karşılaşabilirsin. Bu hata, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve programın belirli bir dosyaya erişemediğini gösterir.

Nedenleri:

• Eksik veya Bozuk Dosyalar: Visual Studio'nun ihtiyacı olan dosyalar eksik, bozuk veya taşınmış olabilir.
    • Dosya Yolu Hataları: Dosya yolunda yazım hataları veya yanlış karakterler olabilir.
    • Güvenlik Ayarları: İşletim sistemi veya güvenlik yazılımı, dosyaya erişimi engelleyebilir.
    • Visual Studio Ayarları: Visual Studio'nun yapılandırılması, dosyanın bulunmasını engelleyebilir.

Çözümleri:

• Dosya Yolunu Kontrol Et: Dosya yolunda herhangi bir hata olmadığından emin ol.
    • Dosyaları Yeniden Yükle: Eksik veya bozuk dosyaları yeniden yüklemeyi dene.
    • Güvenlik Ayarlarını Kontrol Et: Antivirüs yazılımını veya güvenlik duvarını devre dışı bırakmayı veya Visual Studio'yu beyaz listeye eklemeyi dene.
    • Visual Studio'yu Yeniden Yükle: Visual Studio'yu yeniden yüklemek, yapılandırma sorunlarını çözebilir.
    • Visual Studio'yu Yönetici Olarak Çalıştır: Visual Studio'yu yönetici ayrıcalıklarıyla çalıştırarak, dosya erişimi sorunlarını aşabilirsin.
    • Microsoft Destek Ekibiyle İletişime Geç: Yukarıdaki çözümler sorunu çözmezse, Microsoft Destek Ekibiyle iletişime geçmeyi dene.

Önemli Not: Belirtilen hata, Visual Studio sürümüne ve işletim sistemine bağlı olarak değişebilir. Hata mesajını dikkatlice okuyarak, belirli nedenini ve çözümünü belirleyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Visual studioda sorun yok buradan anladığım kadarıyla hello diye bir proje geliştirmişsin ve debug klasöründeki .exe sini silmişsin proje o yüzden başlatılamıyor.hello.sln dosyası olması lazım documents\visualstudio\Project\hello\ klasöründe mevcuttur daha sonra yukarıda debu menüsünden tekrar build et ctrl+shift+b kısa yoluda olabilir yine çalışmassa debug değilde combo boxdan relese olarak seç sonra build et yeniden derleyip oluşturur.Vs den kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorsan kaldırmaktan ziyade reset at

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms241273.aspx
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.