Şimdi Ara

Visual Studio'da Music Player yapmak için ne seçilmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amatörün daha amtörüyüm ve sadece desing yöntemini kullanarak yapmak istiyorum. Evet YouTube'da var Music Player yapımı ama araçların hiçbiri bende yok. Başlamadan önce fikrinizi almak istedim.

1-C# mı seçmeliyim proje açarken bir ton şey soruluyor açana kadar. "Şunları şunları seç ve projeyi başlat" diyecek bir arkadaşa ihtiyacım var.

Sorulacak olursa ilk tercihim Win içindir sadece Windows 10'da kullanılması yeter (tabii ileride andoride geçirmek zor olacaksa ona göre beni ayarlar mısınız 

iOS istemem.

2-İşim sadece müzik ve bunun için ek araçlar neler yüklemeliyim? Tavsiyeniz var mı?

3-Visual Studio 2022 Preview yükledim bu hata mı tavsiyeniz var mı?

4-Kurulumda kurcağım şeyleri yazar mısınız?

5-Aşağıda resimde desing yöntemi ile yapıyorlar ancak ben ne varsa kurdum soldaki cici şeyler bende yok bomboş araşlar kısmı.

6-Form nasıl açılıyor? 

Evet 3 yaşında çocuğun soracakları sordum farkındayım. Ama bunları cevaplarsanız bilin ki hayalimi gerçekleştirme ihtimalim olur.

PC özelliklerim önemli değil sanırım ama yazayım: 1660 Ti ekran, Ryzen 5 2600, 32 GB RAM.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

Bu mesaj silindi.

• boş proje seçerek önce 2. resim sonra size ilk gorunen resme geldim. Doğru geldiysem solda o arajlar yok birde form göremedim bulamıyorum :(

• quote:

Bu mesaj silindi.

Yükledim sanırıım burda eksik yok diymi

• Visual Studio'da Music Player yapmak için ne seçilmeli?
  • çok teşekkür ederim bilgi için. bendeki turkce ve menuler farklı yapmaya calısıcam olamzsa bende 2019 kullanıcam.

hocam benim 2022 preview 2019 öneririsiniz diymi? işim sadece desing. acaba hangisinde desing daha cok var kolay falan hocam bide bu bilgi lazım

• 2022 de işini görmesi lazım 2019 a dönmene çok gerek yok dizaynda bişey farketmez aslında dizayn için winforms yerine wpf projesi daha iyi olur ama xaml bilmen lazım biraz sen bi ayarla da bi proje aç devam et

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

2022 de işini görmesi lazım 2019 a dönmene çok gerek yok dizaynda bişey farketmez aslında dizayn için winforms yerine wpf projesi daha iyi olur ama xaml bilmen lazım biraz sen bi ayarla da bi proje aç devam et

hocam sayenizde basardım aağılardaymış ya hiç tahmin edemedim. ben başlangıçta ne görüyosak onlar var sanmıştım aşağı doru gidiyormuş meğer :)

• quote:

2022 de işini görmesi lazım 2019 a dönmene çok gerek yok dizaynda bişey farketmez aslında dizayn için winforms yerine wpf projesi daha iyi olur ama xaml bilmen lazım biraz sen bi ayarla da bi proje aç devam et

xalm bilmen lazım demek kod bilmen lazım demek anlamınamı geliyor hocam acaba. öyleyse es geçicem. böyle surukle bırak istiyorum biliyorum size biraz saygısızlık çok özrü dilerim vala hocam :((

müzik araçları konusu vardı hocam ya cok ta vaktiniz aldım ama. öle bişe önerirmisiniz bilmem yada nasıl aratılıyor. soldaki araçlar varya orayı muzik şeyleri olsun istiyordum da :):)

• araçlara birşeyler eklemen için ya kendin kontrol yazacan ki yeni başlayan hemen yapamaz yada 3 parti uygulamalara bakacan müzik çalarlarla ilgili githubda bakabilirsin xaml kod değil xml benzeri arayüzü wpfde tasarlamak için onda da sürükle bırak var ama elle de yazılabilir anlaman için örnek video çabucak yaptım

https://streamable.com/6dgolm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 5 Eylül 2021; 22:11:12 >
  • Herhangi bir yazılım dili biliyor musun ? Yoksa hadi bir music player yapayım deyip mi başladın bu işe?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

araçlara birşeyler eklemen için ya kendin kontrol yazacan ki yeni başlayan hemen yapamaz yada 3 parti uygulamalara bakacan müzik çalarlarla ilgili githubda bakabilirsin xaml kod değil xml benzeri arayüzü wpfde tasarlamak için onda da sürükle bırak var ama elle de yazılabilir anlaman için örnek video çabucak yaptım

https://streamable.com/6dgolm

hocam cok teseekur ederm gerçekten elinize sağlık ve cok guzel gerçteken

• quote:

Orijinalden alıntı: GarbageCollector

Herhangi bir yazılım dili biliyor musun ? Yoksa hadi bir music player yapayım deyip mi başladın bu işe?

yo hayır bilmiyorum. aslında bir kaç websitem var kendi yaptım ama işte hep ordan burdan surukle falan... :) yapmak istediğim bir ritm box. müzisyen oldugum için hepsi bu yani ama baya zor tabi :(

• mesela kişi button 1 e bastı ritm calıyor. ama sync sekilde 1 2 3 4 ,, orglarda olurya ışık yansın ıstıyorum. ve bunu sonsuza kadar yapamam heralde :):)

hangi kod ritmin ne kadar hızlı oldugnu bulacak ve vuruslara gore ısık yakacak inanılmaz zor geliyor

• Aslında cümlesini kurduğun herşeyi yapabilirsin ancak bir yazılım dilinin temellerini biliyor olman lazım ve bu 1 günde ya da 1 haftada öğrenilecek birşey değil maalesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben seni hatırlıyorum, burada yıllardır konu açıyorsun, web programlama, Php programcılığı, html/css javascript üzerine uğraşıyordun, belki 10 yıl geriye giden konuların vardır. Şimdi gelmiş amatörün amatörüyüm, 3 yaşında çocuk gibiyim diyorsun. Tamam, onu eleştirmiyorum. Ama en azından burada yeni başlamak üzerine konular açanlara cevaben "bak ben 10 yıldır uğraşıyorum, bir arpa boyu yol alamadım, hiç boşa uğraşmayın" gibi cevaplar vermeye niye gelmiyorsun? Gerçekten deneyenler hiç gelip cevap yazmıyor, ha bre "yaparsın, edersin, bir dili bildin mi hepsi kolay zaten, eclipse-intellij-visual studio hepsi birbirinin benzeri zaten" gibi cümleler gırla uçuyor burada.

Hiçbir iş yapmadan bir masada oturup debelenip duruyorsunuz yıllarca... bırakın da artık hayatınıza bir yön verin, bir baltaya sap olun, Türkiyenin başına bela olacaksınız bu gidişle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyfi84 -- 6 Eylül 2021; 8:55:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfi84

Ben seni hatırlıyorum, burada yıllardır konu açıyorsun, web programlama, Php programcılığı, html/css javascript üzerine uğraşıyordun, belki 10 yıl geriye giden konuların vardır. Şimdi gelmiş amatörün amatörüyüm, 3 yaşında çocuk gibiyim diyorsun. Tamam, onu eleştirmiyorum. Ama en azından burada yeni başlamak üzerine konular açanlara cevaben "bak ben 10 yıldır uğraşıyorum, bir arpa boyu yol alamadım, hiç boşa uğraşmayın" gibi cevaplar vermeye niye gelmiyorsun? Gerçekten deneyenler hiç gelip cevap yazmıyor, ha bre "yaparsın, edersin, bir dili bildin mi hepsi kolay zaten, eclipse-intellij-visual studio hepsi birbirinin benzeri zaten" gibi cümleler gırla uçuyor burada.

Hiçbir iş yapmadan bir masada oturup debelenip duruyorsunuz yıllarca... bırakın da artık hayatınıza bir yön verin, bir baltaya sap olun, Türkiyenin başına bela olacaksınız bu gidişle.

Web sitem var ve kendim yaptım bunu yukarda yazdım zaten. Mevcut konumuz ile ne alakası var?

visual studıo ile ilgili 1 tane konumu goster?

veye

c# ile ilgili 1 konumu göster ?

veya

windows programlama ile ilgili 1 tane konumu göster ?

Eğer gösteremiyorsan senin şuan yaptığın çok ayıp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtualdjcubase -- 6 Eylül 2021; 11:24:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GarbageCollector

Aslında cümlesini kurduğun herşeyi yapabilirsin ancak bir yazılım dilinin temellerini biliyor olman lazım ve bu 1 günde ya da 1 haftada öğrenilecek birşey değil maalesef

hocam ben andorid e karar verdim son durmum aşağıdaki resimde ama yine form1 açamıyorum sürükle bırak yani.

Aşağıdaki adamın yaptığı main.axml tıklamak. bende alsa böle bişey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtualdjcubase -- 6 Eylül 2021; 21:30:40 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.