Şimdi Ara

##### Visual C# & Asp.NET Dersleri ##### (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
11
Favori
8.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: the3answer

arkadaşlar merhaba,

bu konu üzerinde sizlere elimden geldiğince c# ve asp.net anlatmaya çalışacağım.

derslere hiç programlama bilgisi olmayanlar, c# ı hiç bilmeyenler, başlayıp daha sonra sıkılıp ya da zor gelip devamını getiremeyenler, c# bilip web uygulamaları geliştirmek için asp.net öğrenmek isteyenler katılabilir.
    console uygulamaları ile başlayıp, ağırlıklı olarak visual c# anlatılacaktır.belli bir seviyeden sonra asp.net e başlanacak ve asp.nette bir site projesi yapıp bitirmeyi düşünüyorum.(e-ticaret, haber ya da makale sitesi ) konu altında soracağınız sorular derslerle paralel olursa sevinirim.buradaki derslerde henüz anlatılmamış konular ya da başka sorularınız için lütfen pm atınız.Aynı şekilde eksik gördüğünüz yazım ya da kod hatası gördüğünüz yerleri yine özelden atarsanız buranın düzeni bozulmadan ve takip eden arkadaşların kafası karışmadan bu dersleri ilerletmiş oluruz.

merhaba arkadaşlar dersleri ilgiyle takip ediyorum dersleri anlatan hocama da çok teşekkür ederim agzına saglık. bir sorunum var şöyle bir ürünler kısmını yapmak için asp. nin hangi kısmına odaklanıp çalışmam lazım yada bunun bir ismi var mı ?? bu sayfanın aynısını yapmak istiyorum aynısının bire bir kopyası olacak sadece isimler ve resimler degişecek cevaplarınız ve degerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim saygılarımla..

Link---->>> buradan

• bilen yok mu??

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.