Şimdi Ara

Vistanın sapıklıklarını nasıl engelleriz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar "vista sorunları ve yönetici izni" adlarıyla arattım bulamadım.

Aldığım notebook vista home yüklü geldi.

Psikopatça sorunlar var:

1- Bir program kurmak,"C" deki Programlar klasörüne klasör taşımak, oluşturmak istediğimizde "Yönetici İzni gerekir" diye reddediyor.
    2- Bir silme-taşıma-kopyalama komutu verince çok uzun sürüyor.
    3- Verdiğiniz komutu yapmadan önce defalarca "eminmisin-ciddenmi-kesin di mi" gibisinden soruyor?
    4- Silinemeyen dosyalar XP de "Unlocker Assistant" aracılığıyla dosyayı kullanan programı devre dışı bırakıp siliniyordu.
    Vistada "Unlocker Assistant" programı işe yaramıyor. Yerine başka bir program var mı?
    5- Bir klasörün penceresini orta büyüklükte açıp içindeki bir dosyanın adını değiştirmek için aktifleştirdiğinizde dosya pencerenin soluna kaçıp
    gözden kayboluyor.Nasıl sabit tutabiliriz?

Cevap verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus -- 11 Kasım 2007; 22:31:57 >

• Denetim Masası\Kullanıcı Hesapları
    Kullanıcı Hesabı Denetimi'ni Aç veya Kapat

Buraya gelip alttaki tiki kaldır
  • "2- Bir silme-taşıma-kopyalama komutu verince çok uzun sürüyor."
    sp1 ile duzelecek, sp1betada duzeliyor

bi de vista64 kullaniyorsan windowsexplorere biraz sapıkça davraniyor vista64 de
    o sorunda sp1 ile duzelecek, sp1betada duzeliyor
  • TİSKE'nin önerisini deneyeceğim.

Bahsettiğiniz sp1 çıktı mı? Ayrıca vistanın tüm versiyonları için geçerli mi?

Bir de bu
    quote:

Bir klasörün penceresini orta büyüklükte açıp içindeki bir dosyanın adını değiştirmek için aktifleştirdiğinizde dosya pencerenin soluna kaçıp

konusuna ne diyorsunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: calculus

TİSKE'nin önerisini deneyeceğim.

Bahsettiğiniz sp1 çıktı mı? Ayrıca vistanın tüm versiyonları için geçerli mi?

Bir de bu
    quote:

Bir klasörün penceresini orta büyüklükte açıp içindeki bir dosyanın adını değiştirmek için aktifleştirdiğinizde dosya pencerenin soluna kaçıp

konusuna ne diyorsunuz?

tiske nin onerisini tabiki yapacaksin, tekrarlamamak icin yazmamistim, o oneri her vista kullananin ilk yapmasi gereken ayardir zaten.

dedigin hataya gelince, ben yasamadim ama vista64explorer in bagzi seyleri yaparken sacmaladigini biliyorum, yinede bu senin yaptigin basit bi hatadan da kaynaklaniyor olabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: TiSKE

Denetim Masası\Kullanıcı Hesapları
    Kullanıcı Hesabı Denetimi'ni Aç veya Kapat

Buraya gelip alttaki tiki kaldır

teşekkürler
  • Kullanıcı Hesabı Denetimi'ni
    KAPAT
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki görev çubuğundaki simgesini nasıl kaldırcaz sinir bozucu çok yaw süreli orda duruyo öle
  • quote:

Orjinalden alıntı: jacko_aj_s

peki görev çubuğundaki simgesini nasıl kaldırcaz sinir bozucu çok yaw süreli orda duruyo öle

sorunun tanitimi çok kotu,
    ama cozumu cok kolay olsa gerek,
    forumlara google bak bulursun bi cozum,
    bulamazsan daha net bi aciklama ile yeni bi forum acarsin.
  • sorum şu,resimdeki simgeyi nasıl kaldırcam

kullanıcı denetimini kapatınca bu simge sürekli görev çubuğunda ölece kalıyo.
  • quote:

sorum şu,resimdeki simgeyi nasıl kaldırcam

xp ile cok benzer bi sekilde control panelde security center a bul:

Security Center - Change the way Security Center alerts me-Dont notify and dont display the icon

• Arkadaşlar
    Denetim Masası -Klasik Görünüm
    Windows Defender çalıştırıp
    İçindekileri inceleyin bakın neler göreceksiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lancelot_Real

quote:

sorum şu,resimdeki simgeyi nasıl kaldırcam

xp ile cok benzer bi sekilde control panelde security center a bul:

Security Center - Change the way Security Center alerts me-Dont notify and dont display the icon

arkadaşım ben vista kullanıyorum,eyvallah yol göstermişsin fakat türkçe olarak bu adımları bana yazabilirmisin acaba bu şekilde bulmam mümkün değilde

• ingilizce kullaniyorum, zevkine fince yazmiyorum,
    suratli cozum bulmussun, bi zahmet bi sozluk kullan.
  • quote:

ingilizce kullaniyorum, zevkine fince yazmiyorum,

Dur ben yazayım.

Denetim Masası->Klasik Görünüm->Güvenlik Merkezi->Güvenlik Merkezinin Beni uyarma biçimini değiştir->Bana bildirme ve simgeyi de gösterme(Önerilmez) sekmesini tıklıyorsun ve başlat çubuğundaki sembol gidiyor.

İşte bu kadar.

• quote:

çok kibarsınız valla ne diyeyim.bende zaten zahmet olmazsa böle bi istekte bulunmuştum,nese önemli değil elbet birileri yardımcı oluyo güzel bi şekilde görüldüğü üzere.yardımcı olan diğer arkadaşıma çok teşekkürler ediyorum.
  • quote:

quote:

çok kibarsınız valla ne diyeyim.bende zaten zahmet olmazsa böle bi istekte bulunmuştum,nese önemli değil elbet birileri yardımcı oluyo güzel bi şekilde görüldüğü üzere.yardımcı olan diğer arkadaşıma çok teşekkürler ediyorum.

bi zahmet sozluk kullanmayi ogren, M.E.B. saolsun tabi.
    not: hadin gozun aydin, meb in de ne olduguna bilmezsen sozluge gerek yok,www.meb.gov.tr var zaten

• başlığa koptum
    windows sapıklıktan zevk alan bir işletim sistemi malesef..
  • quote:

quote:

quote:

bi zahmet sozluk kullanmayi ogren, M.E.B. saolsun tabi.
    not: hadin gozun aydin, meb in de ne olduguna bilmezsen sozluge gerek yok,www.meb.gov.tr var zaten

birader hiç polemiğe giremem senle, bir önceki mesajım gayet açık herşeyi anlatıyo.ben neyi kullanıp kullanmaycağımı senden öğrenecek değilim ok mi biraaaadeeer.sana sözlüğünle mutlu bir hayat diliyoruum.

• afferin bilaaaaaaaaaaader
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.