Şimdi Ara

vistada dvdrom sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • masaüstü bilgisayarımda vista ve xp yüklü.vistayı ilk iki hafta sorunsuz kullandım.şimdi ise lg gsa-4163b dvd combo sürücüsü bilgisayarımda gözükmüyor.aygıt yöneticisinde ise başında ünlem işareti var.sürücüyü güncelleştir dedim fakat uygun sürücü bulunamadı diyor. listeden kaldır deyip vistayı yeniden başlattığımda yine aynı olay devam ediyor.xp'de ise herhangi bir sorun yok. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: tkafkas

masaüstü bilgisayarımda vista ve xp yüklü.vistayı ilk iki hafta sorunsuz kullandım.şimdi ise lg gsa-4163b dvd combo sürücüsü bilgisayarımda gözükmüyor.aygıt yöneticisinde ise başında ünlem işareti var.sürücüyü güncelleştir dedim fakat uygun sürücü bulunamadı diyor. listeden kaldır deyip vistayı yeniden başlattığımda yine aynı olay devam ediyor.xp'de ise herhangi bir sorun yok. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Vista ile uyumlu driver gerektiriyor olabilir..Ürünün resmi web-sitesine bakınız..

• baktım.sadece bios güncelleştirmeleri var.driverlar yok.
  • Ben buldum
    Site java olduğundan link veremiyorum. karşına çıkan formu doldur.
    dvd-rom modelini yaz ata de çıkar.
    http://www.lge.com/support/software.jsp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXx_xXx -- 8 Eylül 2007; 16:38:02 >
  • o sitedede sadece firmwareler var.driverlar yok.
  • Bende buldum ama sadece firmware..Ya aslında driver a gerek duymaması lazım..Ne yani bütün vista kullanıcıları dvd-rw leri için driver mı yüklüyor?
    İyi ki vistaya geçmemişim..4ever Xp
  • dediğim gibi ilk iki hafta hiçbir sorun yoktu.diğer donanimlar tam çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mouse driver sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zaten driver bulamazsın bu normal ben firmware bulamıyosunuz sandım. yoksa 2000 ve üstü için driver yok.
    aynı durum 98 için de geçerli bildiğim kadarıyla bazı sürücüler 95'de problem çıkarıyo ondan eskiden cd sürücülerin yanında disket veriyodu.

lafın kısası boşuna arama senin problem vista kaynaklı onar yada yeniden yükle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.