Şimdi Ara

Vistada bir kaç sorunum war?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaslar sistemde vista yuklu ama kaç bit oldugunu bilmiyorumm
    nerden ögrenebilirim vga güncelliyorum 2 ye ayırmıslar vista32 bit 64 bit die nereden bakabilirim kaç bit olduguna
    iyi günler
    ayrıca vistada oyunlarda hafif kasıyor 1 gb ram var sorun acaba ordaMI?
    İYİGÜNLER

• masaüstündeki bilgisayar simgesine sağ tıkla özelliklere gir. açılan pencerede "Sistem Türü:" kısmında yazar kaç bit olduğu.
    Vista da oyunlar xp deki kadar akıcı değil maalesef bunun sebebi de evet ram. Rahat bir oyun performansı için 2gb gerekiyor bence. Ama ben 1gb ile Test Drive gibi ağır oyunlar hariç hiçbir oyunda fazla bi yavaşlama göremedim.
    Tavsiyem ekran kartı driver ını güncelle, aşağıdaki adresten dxwebsetup.exe yi indir kur ve directx ini güncelle bu programla. Böylece oyunlarda daha iyi performans alabilirsin.

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2da43d38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3&displaylang=en

• quote:

Orjinalden alıntı: zebeedy

masaüstündeki bilgisayar simgesine sağ tıkla özelliklere gir. açılan pencerede "Sistem Türü:" kısmında yazar kaç bit olduğu.
    Vista da oyunlar xp deki kadar akıcı değil maalesef bunun sebebi de evet ram. Rahat bir oyun performansı için 2gb gerekiyor bence. Ama ben 1gb ile Test Drive gibi ağır oyunlar hariç hiçbir oyunda fazla bi yavaşlama göremedim.
    Tavsiyem ekran kartı driver ını güncelle, aşağıdaki adresten dxwebsetup.exe yi indir kur ve directx ini güncelle bu programla. Böylece oyunlarda daha iyi performans alabilirsin.

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2da43d38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3&displaylang=en

anladım kardesim saolasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler gta 5 cd sorun var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.