setpoint yönetici hakları istediği için vista her açılışta programın kendini başlatmasını engelliyor. dolayısı ile mouse un tam özelliklerini kullanamıyorum. çözümü nedir? uyumluluk falan hallettim her şeyi olmadı. setpoint 4 yüklü
Kullanıcı hesapları denetimi diye salak bir şey var o vistada onu kapat denetim masasından herşeye karışmasın
geçen sefer onu kapatarak kullandım nod32 de gözden kaçırdı(vistada nod32 felaket bence) trojan falan bulaştı. bugün format attım kapamayacağım bir daha.
mediaplay mouse o olmayınca düz kablosuz mouse dan farkı kalmıyor.
Kullanan tüm tanıdıklarım o aptal servisi kapatıyor bir sorun olmuyor senin sorun başka bence nod32 nin vista için olanını kullan bence
Kullanıcı hesaplarını tamamen kapatmayı hiçbir şekilde önermiyorum. Ne kadar devamlı rahatsız etse de tamamen kapatmak dışında bir de sessiz modu var. TweakUAC adlı yazılımı indirip kurduktan sonra ekrana gelen
görüntüsündeki 2. şık olan "quiet mode"u seçmeniz yeterli. Artık Vista kullanıcı hesapları, sessiz modda çalışacak ve sadece sistem klasörlerindeki yazma işleri için izin isteyecek. Birçok zararlı yazılım, Program Files, Windows gibi sistem klasörlerine kopyalanmak isteyeceğinden bu tür yazılımları sisteminize bulaşmadan farkedebilir ve engelleyebilirsiniz.
Güzel bir yazılımmış fakat Autocad gibi bir yazılım kullanıyorsan buda işe yaramaz komple kapatman gerekecektir. Zaten ben hiç sevmedim bu vistayı performans desen yok uyumluluk desen yok donanım sömüren bir microsoft yazılımı daha.Microsoft hala görsellik peşinde bıkmadan usanmadan saçma sapan görsel şovlar yapıyor.
ben de sorun çıkmıyor..mx3200 var bende.ilk cd de gelen driverdan yükleyinca mavi ekran hatası veriyordu ve kesinlikle açılmıyordu bilgisayar(laptop/acer 5920g)...daha sonra driver ve setpointi kaldırıp ispanyol bi siteden bulduğum vista driver ile yükleyince sorun ortadan kalktı.(sitedeki programlar mx3200 ve lx710 içindi.başka modeller için var mı bilmiyorum)...bu arada ben de nod32 için kullanıcı hesaplarındaki denetimi kapadım.