Şimdi Ara

Vista ve AC'97

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha yeni Vista Home Premium kurdum fakat ses olayını bir türlü çözemedim.Onboard ses kartının vista driver'ını buldum kurdum fakat müzik çalarken sadece 2 kanaldan ses geliyor. İşin pisliği sınama yaptığımda 4 kanaldan da ses geliyor.Anlıycanız hiç bişey anlamadım.Vista'nın sesle ilgili bi codec'e mi ihtiyacı var yoksa başka bişeylermi var..Bilgisi olan vamı..

• vista sürücüleri hatta bazı anakartlardaki "vista ready" özellikleri hala geliştirme aşamasında. buna sürücüler ve bioslar dahildir. biraz bekleyin. üreticinin sitesini takip edin.
  • müziği hangi programla çalışıyorsun ? winamplamı yoksa media playerlamı ? bende il format attıgımda gayet normal 2 kanal ses alıyorum .. fakat winampı yüklediğimde tek kanala düşüyor mono oluyor ses .. winamı dah sonra kaldırsamda gene aynı mono kalıyor ses ..
  • Anakart için herhangi bir sürücü yüklemedim.Sadece Realtek AC97'nin vista driver'ını yükledim.Ama hiç sallamıyor.Bide iş driver'damı başka bi yerde mi onu bi bilsem.Çünkü hoparlör ayarlarını 4 yönlü olarak yapıyorum sına diyorum teker teker hepsini sınıyor.Ama iş oynatıcıya geldiğinde sadece önlerden ses geliyor...
    serkan winamp da da, media playerda da bs playerda da aynı değişen bişey olmuyor anlayacağın....
    Yokmu bunun çaresi ya....
  • arkadaşlar yokmu bi bilgisi olan ya....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.