Şimdi Ara

VISTA ULTIMATE 64 Bit SP1 mavi ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yawww 64 bit ultimate kuram dedim kullanmadığım hdd ye ama mavi ekran çıkıyor yükleme sırasında "A clock interrupt was not received on a secondary processor within"
    başka hdd denedim aynı şey oldu
    tüm pci kartları çıkardım onboard herşeyi disable yaptım yine aynı sorun
    o/c kapalı ,herşey autoda ama yok olmuo
    x4 9600 phenom işlemcim var ,herhangi bir fikri olan?

• yabancı forumlara şöyle bir göz gezdirdim,
    malesef sorununun mantıklı bir çözümü bulunmuyor.
    bazıları bios update + clear cmos önermiş, bazıları da vistayı yeniden yükleyerek sorundan kurtulmuş.
    anakarttandır değiştir yenisiyle diyenlerde olmuş :)
    şu an için en mantıklısı vistayı yeniden yüklemek gibi görünüyor.
  • Ben hiç yükleyemiyorum ki :( yüklerken bazen %20 ye kadar geldiğinde mavi ekran çıkıyor,bazen o ana gelmeden çıkıyor :( yani merak ettim 64 bit vista nasıl diye ama olmadı :( ,dediğin gibi yurtdışı forumlarda sorun hakkında net bir cevap yok :( farklı bir sistemde yüklemeye çalışacağım artık .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun....
  • aynı sorun bendede var anlamış değilim çare bulamıyorum
  • yanılmıyorsam vista ultimate ve diğer lei 64 bit olanları yani.İşlemcileri 64 bit olanlarda çalışır.Yani işlemciniz 32 bit ise ki genelde AMD dışındakilerin çoğu öyle mavi ekran gelmesi çok normal gibi geliyor.
  • sistemde o.c varsa ya da ram slotlarının tamamı doluysa hata verebiliyor sadece tek ram kullanarak yükleme yapın yükleme yapılınca
    şunu yapın

http://forum.donanimhaber.com/m_26822192/tm.htm

daha sonra çıkarttığınız ramleri tekrar takın sorun büyük ihtimalle çözülecektir
  • o/c siz ve tek slot raöle denedim ama olmadı,ne kadar hassas bir işletim sistemi bu yaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.