Şimdi Ara

Vista mi XP mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar,

    Sz-670 bilgisayar satin aldim. Ilk geldiğinde yaninda onlarca ekstra program vardi ve bilgisayar cok yavasti. Programlari uninstall ettikten sonra kendine geldi ve iyice hizlandi.

    Baslangicta Vista yerine Xp kurmayi denemistim ancak uninstall isleminden sonra bilgisayar hizlaninca gerek kalmadi diye dusundum.

    Sizlerin düşünceleri neler? Özellikle SZ6XX serisinde vista yerine Xp kurmus arkadaslarin yorumlarini bekliyoruz. Driver sorunu yüzünden hic kullanamadiğiniz özellik var mi (Fn tusu vs)

    Vista yerine Xp'ye gectiginiz icin mutlu musunuz?

    Ayrica xp kurmus arkadaslar kisaca anlatip bir döküman hazırlarlarsa cok güzel olur.



  • Bununla ilgili aciklamalar SZ6xx inceleme basligi ve klup basligi altinda var, biraz arastirirsaniz cok detayli cevaplari bulursunuz. Ayrica XP Downgrade linkleri ve nasil kurulacagida anlatildi
  • bence xp.vista çok karışık.
  • Cok karisik degil aslinda..

    En azindan insanin dogasi geregi yeniliklere biraz mesafeli duruyor baslangicta ve alistigi seyi degistirmek istemiyor. Belki de birazcik bu yüzdendir Vistaya karsi duyulan bu önyargi..

    Evde Vaio'daki vistadan sonra suan internet kafede Xp kullanmak ciddi anlamda bir hayal kirikliği görüntü estetiği ve göz ziyafeti açısından.. Çok şık ve çekici vista ama tabi iyi bir sistem olmasi ve sistemin cok yavas olmamasi kaydiyla.

    Mod arkadaslar size zahmet konuyu SZ6XX kismina tasir misiniz? Aslinda orasi da sadece bir konu bu yuzden tasinmaz galiba :)
  • vista yazılımı bana cihazlara ciddi oranda performans kaybı yasatıyor
    hocam o cihaza xp kurup denerseniz cok farklı sonuclar alacaksınız.
    memnun kalmazsanız vistaya recovery ile geri dönüs yapabilirsiniz tabi recovery parttionu silmeme ve bölüm isim atamasını degiştirmemeniz kaydıyla....
    saygılar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BESTOFEMRAH

    vista yazılımı bana cihazlara ciddi oranda performans kaybı yasatıyor
    hocam o cihaza xp kurup denerseniz cok farklı sonuclar alacaksınız.
    memnun kalmazsanız vistaya recovery ile geri dönüs yapabilirsiniz tabi recovery parttionu silmeme ve bölüm isim atamasını degiştirmemeniz kaydıyla....
    saygılar

    evet ustad aynısı benımde basıma geldı doktor bır arkadsımın sz 680 vardı vıstalı bı xp kurduk makına ucmaya basladı ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.