Şimdi Ara

Vista için ghost imajı yapmayı bilen varmı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
0
Favori
6.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 onceki mesajimi degistirdim, son sekli ile sakla pofuduk.
  • Sorun çözülmüştür. Lancelot_Real arkadaşımın verdiği linkteki program paketi sorunu halletti. Benim önceden kullandığım ghost sorunluymuş sanırım. Linkteki paketten çıkan ghostu kullanıp imaj alıp yazdırdım ve boot etti. Şu an sorunsuz kullanmaktayım.

Orjinalden alıntı: POFUDUK

Sorun çözülmüştür. Lancelot_Real arkadaşımın verdiği linkteki program paketi sorunu halletti. Benim önceden kullandığım ghost sorunluymuş sanırım. Linkteki paketten çıkan ghostu kullanıp imaj alıp yazdırdım ve boot etti. Şu an sorunsuz kullanmaktayım.

sevindim, güle güle kullan.
  • Konu çok eski gibi görünüyor ama ben yinede sorumu sorayım. ghost 11.5 ile image aldım. 30 gb ı 14 gb a sıkıştırdı acaba geri yüklerken sorun olurmu sorun olursa yeniden sıkıştırmadan image alayım.

Orijinalden alıntı: useryok

Sürekli ghost kullanıyorum. Ancak son zamanlarda ghost a güvenmemeye başladım. Çünkü aldığı HDD yada Partition image lari hatalı oluşturuyor. İmage oluştururken herhangi bir hata vermiyor. Alınan image dosyasını check ediyorsunuz yine hata vermiyor. Ama image dosyasından geri döndüğünüz zaman yarıda hata veriyor ve image dosyası bozuk diyor. Son günderde Acronics True programını kullanıyorum. Çok güzel bir program. Aldığınız image üzerine sadece değişiklikleri kaydedebiliyorsunuz.

yukarıdaki yorum beni biraz tedirgin etti de. ilerde geri yükleme yapmaya kalktığımda yarı yolda kalmayayım diye sordum.zaten bu yüzden özellikle ghost versiyonunu yazdım. cevabınız için teşekkürler.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.