Şimdi Ara

vista da ns updater sorunu yaşayan...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni laptopumda (toshiba a100-599) windows vista yüklü,bunda nokia updater'ı açınca starting application yazısında takılıp kalıyo.ne kadar bekledimse açılmıyo program.eminiim bunu benden başka yaşıyan vardır.(yabancı forumları araştırdım yaşayanlar var sorunu ama çare bulan yok) lütfen yardım edin.evde update topicinde niye yazmadın derseniz yazdım ama kimse cevap vermedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty89 -- 4 Temmuz 2007; 0:04:13 >

• Arkadaşım Vista da çoğu program ve sürücülerde sorun yaşanıyor.Yeni yeni update oluyor.Bende de Vista yüklüyken Nokia PC Suite,NSS,NSU..v.s gibi ve daha başka program ve sürücülerde sorun yaşadım.Şimdi ise XP'ye döndüm ve çok memnunum.Seninde yapacağın odur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klavyeci -- 4 Temmuz 2007; 0:34:07 >
  • Windows Vista ile uğraşmaya değmez. XP yüklü bir bilgisayar bulup güncelleme işlemini onda yapsan daha iyi.
  • programı kurmadan önce sağ tıkla uyumluluğu xp sp2ye getir öle kur ondan sonra dene
  • saolun arkadaşlar. reis dediğini zaten denemiştim ama olmuyor.bu arada xp kullanın demişşiniz ama laptop vista ile geldiği için toshiba xp sürücelirini yayınlamıo.başka pcye gelince eski pcde xp var ama ben elektrik gitcek diye korkuyorum o yüzden laptopta uraşıorum ...
    sizce elektrik kesilmesini göze alıp normal pcde yapıyım mı ??yada kesilse cidden uçar mı alet ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysalor

saolun arkadaşlar. reis dediğini zaten denemiştim ama olmuyor.bu arada xp kullanın demişşiniz ama laptop vista ile geldiği için toshiba xp sürücelirini yayınlamıo.başka pcye gelince eski pcde xp var ama ben elektrik gitcek diye korkuyorum o yüzden laptopta uraşıorum ...
    sizce elektrik kesilmesini göze alıp normal pcde yapıyım mı ??yada kesilse cidden uçar mı alet ???

sil vistayı xp kur netten driver indirirsin
    hem vista iirenç sildim ben direk
  • en iyisi öyle yapıyım,araştırayım bulurum belki driver saol reis ilgin için tabiki diğer arkadaşlara da tekrar teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysalor

en iyisi öyle yapıyım,araştırayım bulurum belki driver saol reis ilgin için tabiki diğer arkadaşlara da tekrar teşekkürler

ne demek rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.