Şimdi Ara

Vista da görüntü ayarları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nvidia ekran kartlarından Digital parlaklık diye bir özellik vardır,ilk yüklemenizde masaüstü renkleri çok soluktur ama bu parlaklığı açtığınızda inanılmaz güzel renklere sahip olursunuz.Nvidia nın 158.18 versiyonlu sürücüleri vistaya kurdum ve resimde görülen Dijital parlaklığıda ben kendi isteğime göre %30 da kullanıyorum,aşırısı cıvık yapıyor,neyse sorun şu.Bu %30 çıkardığım değer sistemi tekrar başlattığımda otamatik olarak %4e düşüyor.Hatta masaüstü geldikten sonra ekranın tık solduğunu yani %4 e geçiş olduğunu görebiliyorum.Bir türlü bu ayarı kaydedemiyorum.Yapmam gereken bir ayar varmıdır.Orda ki ayarları yaptıktan sonra Uygula seçeneği çıkıyor ona basıyorum uyguluyor ama sorun yeniden başladıktan sonra %4 e düşmesi.Bu sorun nasıl çözülebilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gatetrans -- 7 Mayıs 2007; 22:50:15 >

• arkadasım o ekrana nasıl geldin benim ekran kartım fx5500 fakat 158.18 yüklenmiyor 96.58 yükleniyor o gamma ayarlarına nasıl girdiğini anlatırmısın saatlerdir bununla uğraşıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.