Şimdi Ara

__VİSTA DA EN İYİ PERFORMANS VE EN İYİ PUANLAMA VEREN SİSTEMİ HANGİSİDİR__

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR VİSTA İŞLETİM SİSTEMLERİNDEN HANGİSİ DAHA VERİMLİ ÇALIŞIYOR MİSAL BENDE VİSTA HOME BASİC 32BİT VAR PUANLAMA DÜŞÜK GİBİ EN SON DRİVERLER YUKLU , 64 VE 32 BİT ARASINDA Bİ FARK VARMI SİZCE NE KURMALIYIM SİSTEM ÖZELLİKERİM

CORE2DUO MONTEVİNA P8400 2.26GHZ ,3GB DDR2 800MHZ 9200gs 512 baylaşımsız 1.5 turbocache vs vs vs...... buda puanlma resmi

• yardımınız gerek...
  • Valla 32bit 2-3 Gün Kullandım Kafayı Yiyecektim Resmen Hemen Herşeyde Kasma Yapıyordu Şimdi 64 bit Ultimate Kullanıyorum Xp Kadar Verim Aldığımı Söylesem Yalan Olmaz Yani
  • nede oyunlarda fark ediyomu eminmisin bende ultimate kullandım fakat bariz fark göremedim
  • Bende 64 bit vista kullanıyorum. Ultimate

Xp den daha iyi gibi şuan. Puanlama ya 1 werdi ama E8400 işlemci 4 gb ram ASUS X1650 var sistem olarak. niye böyle yaptı anlayamadım. Bence puanlama çok ta önemli birşey değil /Ne işe yaradığını bilmiyorum./
  • Vista 32 Bit kullanıyorum..Gayet memnunum.Vistaya geçeli 1,5 yıl oldu.
    Daha xp'ye geri dönmem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: seyhan08

ARKADAŞLAR VİSTA İŞLETİM SİSTEMLERİNDEN HANGİSİ DAHA VERİMLİ ÇALIŞIYOR MİSAL BENDE VİSTA HOME BASİC 32BİT VAR PUANLAMA DÜŞÜK GİBİ EN SON DRİVERLER YUKLU , 64 VE 32 BİT ARASINDA Bİ FARK VARMI SİZCE NE KURMALIYIM SİSTEM ÖZELLİKERİM

CORE2DUO MONTEVİNA P8400 2.26GHZ ,3GB DDR2 800MHZ 9200gs 512 baylaşımsız 1.5 turbocache vs vs vs...... buda puanlma resmi

nasıl 512 paylasımsız yaa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • casper dual core 2.0 3gb ramli makinada Starter var hiç bir sorunum yok gayet rahatım.(kısıtlamalar dışında)
    Monstera ise Ultimate 64bit kurdum makina hala şarjda deneyemedim ama gayet rahat edeceğimi düşünüyorum. Sendeki özelliklerle vista sorunu yaşayacağını sanmam rahat olman gerekir.. Bana sorarsan Ultimate 32bit kullanman yerinde olacaktır, zaten ram inde 3 gb mış 64 bit bişey değiştirmeyecektir.
  • yani oyunlarda ve puanlamada fark edermi ultimate kursam o sistemle
  • windows 7 kurun
  • 3,5 verdi banada
  • Bende 64 bit kurdum bir arkadaşın tavsiyesi üzerine.

SXE Çalışmıyor ( Çok zoruma gitti o yüzden belirtiyorum )

Işlemci 32 bit ise 32 bit kur.
    Işlemci 64 bit ise 64 bit kur. ( Bildigim kadarıyla kimseyi yanıltmıyalım.)
  • Demek istediğim puanlamada azda olsa belki farklılıklar olabilir ama asıl anlatmak istediğim sistemin ultimate i rahat kaldıracak durumdayken daha alt sürüm işletim sistemi neden kullanasın? Hatta sana şöyle bir öneri yapayım ben.. Windows vista ultimate ile birlikte XP veya se7en kullanabilirsin.. Aslında windowslarla sınırlı kalmamak daha iyi olabilirdi ama konuyu saptırmamak adına burada kesiyorum.

• Vista Home Premium 32 bit Orjinal

• sizce ne yapayım home basic i kaldırayımmı ayrıca 32 mi 64 bitmi kurayım her dvd var elimde
  • Puanların yerinde
    İşletim sistemi olarak Vista Home Premium 64 bit öneririm
  • ekran kartın düşük puan almana neden oluyor.benim x1950 pro 5 küsür puan alıyor işlemcim ve ramim seninkinden çok düşük olmasına rağmen
  • aynı ekran kartlı acerde 4.9 ver,yor bununla bir alakası yok kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: seyhan08

aynı ekran kartlı acerde 4.9 ver,yor bununla bir alakası yok kardeşim

9200gs 4.9
  • ben dual core e2160 ve 2 gb ram ile 4.2 puan alıyorum.sen bu sistemle nasıl 3.7 almışsın yaw?çok ilginç...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.