Şimdi Ara

Vista da cad programları kurarken karşılaştığım sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

vista ile cad programlarını deniyorum.autocad 2007 sorunsuz kuruldu ve çalıştı.catia v5r16 yı kuramadım(hiç kurulmadı).solidworks 2007 kuruldu,çalışırken de normal çalışıyor sorun yok ama kapatmaya çalıştığımda kapanmıyor.son olarakrak da solidworksun kısayolunun üzerine aşağıdaki resimdeeki gibi bir işaret çıkıyor.engelleme mi yapıyor anlamadım.bütün engellemeleride kaldırdım .ama bu sorundan nasıl kurtulabilirim.yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

iyi forumlar

Vista da cad programları kurarken karşılaştığım sorun

• Vista'nın hangi versiyonunu kurdum bilmiyorum ama; RC2 ve öncesi (RC1, Beta 2 gibi...) süürm kurmuşsun program uyuşum sorunları var, stabil değil.

RTM Final 6000 versiyonu çıktı işte bu final - full. Belki bununla sorun düzelebilir ama; Vista daha yeni çıktı fırından bununla bile çoğu programın XP'deki kadar %100 sorunsuz çalışacağını söylemeyiz.

Ama bu versiyonu da herkes indiremiyor; MSDN abonelerine sunmuş Vista. 2007 Ocak'ta da biz ev kullanıcıları için de olacak olan en kesin final sürümü paketlerde satışa sunulmaya başlanacak işte. (Gerçi ben kaçak olarak rapid-share'den indiriyorum ya neyse, aynı şekilde P2P ve Torrent'tan da idare edilebilir ). Forumun Yazılım bölümünde "Microsoft İşletim Sistemleri" kısmındaki Windows Vista üst konusunda daha iyi bilgi bulabilirsin.

Sözün özü; Vista'da henüz bu tip program sorunları çıkabiliyor. Ya program sahipleri Vista uyumlu bir versiyon çıkartana kadar bekle ya da Vista'nın 2007 yılında ilerleyen zamanlarda güncellenip ilerleyecek bir sürümü al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 21 Kasım 2006; 19:24:43 >

• Hocam hangi sektörde çalışıyorsuN?
  • ocaktan itibaren bu tip sorularla çok karşılaşacağımız kesin

sorun için işletim sistemleri bölümündeki üst konuya sor ordan sölerler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brooklyn

Hocam hangi sektörde çalışıyorsuN?

%80 katı modellemede veya bilgisayar destekli tasarımdır. bende bil.des.tas cıyım ordan bi fikir doğdu

bu arada bence o tür progları vistada kullanmka için bekleyin dah var

bi soru daha solid 2007 de ne gibi yenilikler var acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.