Şimdi Ara

vista 32 bitten 64 bite geçiş yapamıyorum !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben vista 64 bit kurmak istiyorum kurulum yapmaya basladigimdada verdigi mesaj kurulum bu isletim sistemi uzerinden yapilmaz,yuklemek icin lutfen yukleme medyasindan onyuklemeyi deneyin......
    suan vista ultimate 32 bit var bende vista ultimate 64 bit kullanmak istiyorum makinamda destekliyor sorun yok ...bir türlü halledemedi....elimde hemde vista 32 bit hemde 64 bit dvd var...sistem asus formula x38 4gb aidata ram msı 8800gt oc ve q6600 işlemci var ...amacım en iyi performansı almak bu yüzden 64 bite geçmek istiyorum...

boot ayarlarını dvd ye ayarladım ama hiç bir ekran gelmiyor yükleme için ne yapıcagımı şaşırdım valla elimde vista 32 bit ve vista 64 bit dvd si olmasına ragmen...

• Benim elimde de hem 32bit hem 64bit SP1'li Windows Vista işletim sistemi var. Bende hep 32bit olanı kurardım yani 64bit olanını hiç denemedim.

Eğer böyle bi sorun benim de başıma gelirse yandım ki ne yandım çünkü bende 64bit'e geçecektim.

Bu konu hakkında bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun.
  • Vista 64 bit DVD'sini takacaksın ve BIOS'tan birinci sıraya DVD sürücünü getireceksin. Olmaması gibi bir durum söz konusu değil. Doğru yaptığın takdirde olacaktır.
  • valla ozanunal o dediklerinin hepsini yaptım ama bir türlü pc acılırken o ekran gelmedi karsıma kısacası herşeyi denedim...heralde dvd de bi sorun var...yakın zmn için yeni bir 64 bit dvd siyle tekrar denicem...onun sonuclarını yazarım buraya ilgilenen herkese teşekkürler...
  • boot menuden sec sürücüyü ondan sonrası gelir zaten birde dvddin korsansa dvdde onyukleme yapmamış olabilirler
  • ßiosdan ßaşlangıcı Dvd ye Getirmişsin sanırım...Kaydet me yapıyomusun. ?? Yani 1.Sırada Dvd Ye getir ve F10 Tuşuna basıp Yes le... Pc res Atacak... Eğer Olmazsa ßüyük İhtimal Vista Dvd korsan dır.. Yoksa Otomatik olarak Önyükleme Gelmesi Lazım...

Kolay Gelsin...
  • korsan dvd sorun %99 ondan galiba...diger türlü bios ayarlarını yaptım ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: lamarra

korsan dvd sorun %99 ondan galiba...diger türlü bios ayarlarını yaptım ...

Sorun .orsan olmasında değil.Dvd'ye nasıl basılmasıyla alakalıdır bence.Bende de var ama boot olmuyor.Şimdi tekrar bazı denemeler yapacağım bakalım neler olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Penryn

quote:

Orjinalden alıntı: lamarra

korsan dvd sorun %99 ondan galiba...diger türlü bios ayarlarını yaptım ...

Sorun .orsan olmasında değil.Dvd'ye nasıl basılmasıyla alakalıdır bence.Bende de var ama boot olmuyor.Şimdi tekrar bazı denemeler yapacağım bakalım neler olacak.

hmmm dostum o zmn yaptıgın deneme sonuclarını olumlu cıkarsa buraya da aktarırsan sevinirim...çünkü 4 gb ramim var pc im sadece 3.25 gösterip ...1 gb ını hiç kullanmıo bile...yani mecbur 64 bite geçmek zorundayım bende....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.