Bildirim
Viskiden anlayan gelsin
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Son kullanma tarihine bak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birazini icip icine isemis olabilirler
Hepsini ard arda icmis gibi anlatmissin.
quote:
Orijinalden alıntı: Alkolog
Birazini icip icine isemis olabilirler
şişe kapalıydı ama o ihtimali eledim -
Jim beamden hafif olmasi normal malum biri bourbon digeri scotch fakat ballentines ile ilk sisenin tadinin benzer olmasi gerekir. Viski kolay kolay bozulmaz fakat bilemiyorum ilk siseyi hic icmedim. Genel olarak ballentines hafiftir ama. Fakat altin sarisi ya da bildigin viski renginde degilse bilemem.
quote:
Orijinalden alıntı: uAslAnkara
Jim beamden hafif olmasi normal malum biri bourbon digeri scotch fakat ballentines ile ilk sisenin tadinin benzer olmasi gerekir. Viski kolay kolay bozulmaz fakat bilemiyorum ilk siseyi hic icmedim. Genel olarak ballentines hafiftir ama. Fakat altin sarisi ya da bildigin viski renginde degilse bilemem.
en agırı jim beam di en güzeli dimple dı fakat bu ballantines su gibi nerdeyse -
Dedigim gibi jd, jb bunlar bourbon dur. hatta whiskey bile denmez bunlara bourbon diye gecer. bunlar scotch lara gore daha agirlar benim hosuma cok gitmez hatta. Scotch whiskeyler arasindan sana onerebilecegim chivas regal fakat fiyat olarak tuzludur bu. cok para harcamak istemiyorsan redlabel i deneyebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: coruja
Son kullanma tarihine bak.
Viski bozulmaz hocam. JimBeam gayet sert bi viskidir. onu içtikten 2-3 saat sonra diğerini içseniz bile son içtiğinizin hafif gelme olasılığı yüksek. -
Biraz haddimizi bilelim arkadaşlar. Müslüman ülkede yaşıyoruz. İslamda bunlar haramdır. Hemen silin konuyu, sizin gibi sarhoşları istemiyoruz
Jim Beam dediğiniz J&B mi oluyor acaba?
Hayatımda ilk viski deneyimimi J&B ile yapmıştım acayip sert bir içkiydi. Tadınıda sevmedim zaten. Direk midem ağzıma gelmişti. Bana kalsa Rakıdan gerisi yalan. Klasiklerden şaşmamak lazım. -
Fermantasyon yapılırken mayalanma oranı ve filtreleme önemlidir. Dimple harici diğer ikisi kalitedir. Içimi yumuşak olması büyük ihtimalle ağız tadından yada yanında Yediğin içtiğin meze veya katkidan dolayidir
-
viski bozulmaz
ama şüphen varsa ya da tadı diğerlerine göre değişik geliyorsa bu viskinin üretim yılı ve kalitesiyle alakalıdır. gerçi jim beam de ballantines de ucuz sayılabilecek viskiler, bi chivas regal değiller.
içmeye korkuyorsan adres vereyim gönder :) -
hazır konu whisky den açılmışken elimdeki jim beam ve johnie walker satılıktır
ilgili ilan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X