Şimdi Ara

Viskiden anlayan gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde epey eski viskiler vardı. Daha önce hiç içmeyen biri olarak şu ikisini afiyetle içtim

Viskiden anlayan gelsin
     Viskiden anlayan gelsin

Bunlar bittikten sonra şunu açtım ama tadı ötekilere gore aşırı yumuşak ve rengi çok açık su gibi nerdeyse. Bozulmuş olabilir mi bir yudum aldım bıraktım şişe şu

Viskiden anlayan gelsin

Evet viskiden anlayanlar yardımcı olursa sevinirim

• Son kullanma tarihine bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birazini icip icine isemis olabilirler

• Hepsini ard arda icmis gibi anlatmissin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

Birazini icip icine isemis olabilirler

şişe kapalıydı ama o ihtimali eledim
  • Jim beamden hafif olmasi normal malum biri bourbon digeri scotch fakat ballentines ile ilk sisenin tadinin benzer olmasi gerekir. Viski kolay kolay bozulmaz fakat bilemiyorum ilk siseyi hic icmedim. Genel olarak ballentines hafiftir ama. Fakat altin sarisi ya da bildigin viski renginde degilse bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

Jim beamden hafif olmasi normal malum biri bourbon digeri scotch fakat ballentines ile ilk sisenin tadinin benzer olmasi gerekir. Viski kolay kolay bozulmaz fakat bilemiyorum ilk siseyi hic icmedim. Genel olarak ballentines hafiftir ama. Fakat altin sarisi ya da bildigin viski renginde degilse bilemem.

en agırı jim beam di en güzeli dimple dı fakat bu ballantines su gibi nerdeyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dedigim gibi jd, jb bunlar bourbon dur. hatta whiskey bile denmez bunlara bourbon diye gecer. bunlar scotch lara gore daha agirlar benim hosuma cok gitmez hatta. Scotch whiskeyler arasindan sana onerebilecegim chivas regal fakat fiyat olarak tuzludur bu. cok para harcamak istemiyorsan redlabel i deneyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: coruja

Son kullanma tarihine bak.

• Viski bozulmaz hocam. JimBeam gayet sert bi viskidir. onu içtikten 2-3 saat sonra diğerini içseniz bile son içtiğinizin hafif gelme olasılığı yüksek.
  • Biraz haddimizi bilelim arkadaşlar. Müslüman ülkede yaşıyoruz. İslamda bunlar haramdır. Hemen silin konuyu, sizin gibi sarhoşları istemiyoruz

• Jim Beam dediğiniz J&B mi oluyor acaba?

Hayatımda ilk viski deneyimimi J&B ile yapmıştım acayip sert bir içkiydi. Tadınıda sevmedim zaten. Direk midem ağzıma gelmişti. Bana kalsa Rakıdan gerisi yalan. Klasiklerden şaşmamak lazım.
  • Fermantasyon yapılırken mayalanma oranı ve filtreleme önemlidir. Dimple harici diğer ikisi kalitedir. Içimi yumuşak olması büyük ihtimalle ağız tadından yada yanında Yediğin içtiğin meze veya katkidan dolayidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Jim Beam dediğiniz J&B mi oluyor acaba?

Hayatımda ilk viski deneyimimi J&B ile yapmıştım acayip sert bir içkiydi. Tadınıda sevmedim zaten. Direk midem ağzıma gelmişti. Bana kalsa Rakıdan gerisi yalan. Klasiklerden şaşmamak lazım.

Viskiden anlayan gelsin
    jb bu

jim bu

Viskiden anlayan gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 19 Nisan 2013; 23:11:27 >

• viski bozulmaz
    ama şüphen varsa ya da tadı diğerlerine göre değişik geliyorsa bu viskinin üretim yılı ve kalitesiyle alakalıdır. gerçi jim beam de ballantines de ucuz sayılabilecek viskiler, bi chivas regal değiller.
    içmeye korkuyorsan adres vereyim gönder :)
  • hazır konu whisky den açılmışken elimdeki jim beam ve johnie walker satılıktır
    ilgili ilan

forum.donanimhaber.com
    didim >> didim
    http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=101838
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.