Şimdi Ara

Visionla gelen uygulamalari kaldirma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendim ideos x5 sahibiyim hanima vision aldim ancak icinde gereksiz cok uygulama var. Uygulama yoneticisinden kaldirilamiyor, nasil kaldirabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sistem uygulamalarını silmek için root olması gerekiyor. Bu arada vision nasıl x5 e göre?
  • daha kucuk ince ve kibar ama ekranda daha ufak, performansina bakacak olursak daha yuksek donanima sahip ama pek bi artisini goremedim... ne diyim x5 i sevdigimdenmi bilmem ama pek alinasi bi telefon degil bana gore...

• belki x5 gibi penbe ekrandan siliniyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

daha kucuk ince ve kibar ama ekranda daha ufak, performansina bakacak olursak daha yuksek donanima sahip ama pek bi artisini goremedim... ne diyim x5 i sevdigimdenmi bilmem ama pek alinasi bi telefon degil bana gore...

http://forum.donanimhaber.com/m_53072683/tm.htm vision DH incelemesi :))

1ghz işlemci ve ön kamera için bende düşünüyorum ( ancak sanırım siz TRKCELL den aldınız ) , 3D menü ile gelecek diye , dizayn olarak albenisi sebebiyle GECİKMELİ de olsa kısa süre önce gelen bir cihaz. IDEOS x5 i 415TL ye alıp - paylaşımı da daha çok dersek YETERSİZ gelecektir , haklısınız.

bu arada SE ARC = 114 gr be cihaz 121 gr , teknolojinin garipliği ( vatan da 999 tl idi SE ARC )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 19 Haziran 2012; 13:24:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

daha kucuk ince ve kibar ama ekranda daha ufak, performansina bakacak olursak daha yuksek donanima sahip ama pek bi artisini goremedim... ne diyim x5 i sevdigimdenmi bilmem ama pek alinasi bi telefon degil bana gore...

http://forum.donanimhaber.com/m_53072683/tm.htm vision DH incelemesi :))

1ghz işlemci ve ön kamera için bende düşünüyorum ( ancak sanırım siz TRKCELL den aldınız ) , 3D menü ile gelecek diye , dizayn olarak albenisi sebebiyle GECİKMELİ de olsa kısa süre önce gelen bir cihaz. IDEOS x5 i 415TL ye alıp - paylaşımı da daha çok dersek YETERSİZ gelecektir , haklısınız.

bu arada SE ARC = 114 gr be cihaz 121 gr , teknolojinin garipliği ( vatan da 999 tl idi SE ARC )

internetten bilindik bir siteden aldim. On kamera ile goruntulu gorusme hat uzerinden yapilmiyor bilginiz olsun. skype veya tango tarzi yazilimlar ile oluyor. ileride yazilim guncellemesi ile desteklenirmi bilmem...ama ideos x5 ten visiona gecmeye hic gerek yok hatta gecilmemesi daha iyi bence...ben go launcher yukledim o sekilde kullaniyoruz spb karisik ve sisteme fazlasiyla yukleniyor.

• quote:

Kendim ideos x5 sahibiyim hanima vision aldim ancak icinde gereksiz cok uygulama var. Uygulama yoneticisinden kaldirilamiyor, nasil kaldirabilirim?

öncelikle root olun, daha sonrasında markette bulabileceğiniz system app remover programıyla gereksiz gördüğünüz tüm sistem yazılımlarını silebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Titanium backup ile hepsini kaldırabilirsiniz.
  • @ BoltAction

sanırım bu görüntülü görüşme YAZILIM ile alakalı , iphonede İOS6 ile buna çözüm sunacak yakında. bende sadece SKYPE için istiyorum :)) , ipod touch 4 kullandım 2011 - 2012 de çok iyi oluyor . Fiyat belirliyor birazda UCUZ alınca çok etkilemiyor ÜST MODEL e geçmez ,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.