Şimdi Ara

Vision Plus 1020A kullananlar lütfen yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Vision Plus 1020A kullananlar lütfen yardım!!!

resimdeki kart yaklaşık 4-5 ay önce elime geçti ve tüm driverları denemem rağmen ne progdvb ne diğer programlar kartı görmüyor uygun donanım buunamadı hatası vermektedir

aygıt yöneticisi DST video-audio olarak iki bölüm halinde görmekde ve sürücü leri kabul etmekde...

BEN BU KARTI KULLANIYORUM VE XXXXXXX.. SÜRÜCÜLER İLE SORUNSUZ DİYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN LİNK VERİRMİSİNİZ TÜM FORUMU VE TWINHAN I DOLAŞTIM ANCAK UYUMLU DRIVER BULAMADIM YARDIM!!!!!(lüfen bu kartı pc sinde kullanan arkadaşlar mesaj yazsın yada kullanmış olanlar driver denemekden heba oldum)

ilgilenen forumdaşlara şimdiden tşklr.

• bildiğim kadarıyla bu kart skyvisionla aynı sitesi var onu denedinmi
  • powerinstall 7.6 yı kur ve kurarken twinhan ı göster
  • kartı mercek altında inceledim ve conexant 878 chip v.b. sağlam ancak LM347 nin bir bacağında renk değişimi var ve açıkca belli oluyor pci slotlarında pc kartı görüyor ancak tunere voltaj gitmiyor

yarın parça değiştirip + op-amp a soğutucu takıcam tekrar deniyecem...

mesaj yazan arkadaşlara şimdiden tşklr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 7 Mayıs 2008; 23:17:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: posıtıve

kartı mercek altında inceledim ve conexant 878 chip v.b. sağlam ancak LM347 nin bir bacağında renk değişimi var ve açıkca belli oluyor pci slotlarında pc kartı görüyor ancak tunere voltaj gitmiyor

yarın parça değiştirip + op-amp a soğutucu takıcam tekrar deniyecem...

mesaj yazan arkadaşlara şimdiden tşklr

bozulmadan önce kartın çok ısınıyormuydu? muhtemelen kanal geçişlerinde yavaş oluyordur. doğrumu?

• parça değişiminden sonra sorun halledilmiştir.. şu an düşük bir sistem ile linux yüklü olarak oldukça hızlı bir DREAMBOX yaptım

80gb hdd ile kumandadan kayıt v.b. hızlı kanal geçişi ile direkt tv ye bağlı olarak oldukça performanslı
  • yeni konu açmamak için upluyorum aynı tv kartının windows 7 driverı lazım yardım edebilcek varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.