Şimdi Ara

Visco Yataklar Hakkında (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.911
Cevap
56
Favori
912.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben visco yatak istiyorum ancak farklı farklı modeller var.

ortalama 80 kg olan birisi
    kaç cm visco süngerin üstünde yatmalıdır

visconun altındaki destekleyici süngerin tipi ismi tam olarak ne olmalıdır kaç cm olmalıdır.
  • kilonuzuda yazarsanız daha detaylı bilgi verebilirim.musyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi işbir visco -- 19 Eylül 2008; 11:53:56 >
  • aycag.işbirin 100 kilo ve üzeri için tasarladığı viscostar 100 plus yatağı uyku merkezinde denemelisin.yatak 15 yıl garantili ayrıca.şikayetlerinin bittiğini göreceksin..
  • yastikci.80 kilo işbirde visostar relax yada viscostar comfort yataklara uygundur.relaxdaki visco kalınlığı 7 cm,comfortta ise 9 cm dir.denemende fayda var tabiki.bu arada akıllı yastık polirest kampanyamız devam ediyor arkadaşlar.yatak alma niyetiniz varsa bu yastıklarıda kaçırmayın derim ben..
  • hocam ben de yatak olarak energy plus 90*190'ı sorayım herhangibir kampanya var mıdır bazayla beraber alındığında. standart bazayla ortalama ne kadara mal olur bize.
  • yataş visco therapy aldım rezalet birşey 5 santim visco altında sert sünger var direk vücuda baskı yapıyor.her tarafım uyuşuyor.Utanmadan nasıl satıyorlar anlamıyorum satıcı yaylı tavsiye etmişti ben gittim yeni teknoloji diye visco aldım.Almaz olaydım.Yaylıdan şaşmam artık mesela yataş prestij süper.
  • 90*190 energy plus 728 ytl 12 ay taksit
    standart baza 90*190 294 ytl 12 ay taksit.
    1 adet polirest akılllı visco yastık hediye kampanyası var.bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi işbir visco -- 23 Eylül 2008; 14:40:15 >
  • dün dunoluppo marka ithal yataklara baktım yatakları ve yastıkları mükemmeldi tamamen lateks yaysız. Özellikle yastığı süperdi biz resmen kütükte yatıyoruz.
  • Diğer ölçülerde de kampanya var mı? Yatakla ilgili bilgi verir misiniz?Teşekkürler.
    quote:

Orjinalden alıntı: işbir visco

90*190 energy plus 728 ytl 12 ay taksit

• sn işbir visco

işbirin sitesinde energy plus diye bir model göremedim görebildiklerim ViscoStar 100PLUS, COMFORT, RELAX , PED modelleri var
    energy plus ve özellikleri nedir bir açıklama yaparmısınız?

quote:

90*190 energy plus 728 ytl 12 ay taksit

• energy plus var sitede dikkatli bakın visco değil iki altındaki kategori.
  • yaylı yatakmış
    teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: barisdragon

energy plus var sitede dikkatli bakın visco değil iki altındaki kategori.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 25 Eylül 2008; 9:04:23 >
  • ıstikbal aldım. Hadi hayirlısı
  • quote:

aycag.işbirin 100 kilo ve üzeri için tasarladığı viscostar 100 plus yatağı uyku merkezinde denemelisin.yatak 15 yıl garantili ayrıca.şikayetlerinin bittiğini göreceksin..

sn.işbir visco ''viscostar 100 plus'' benim için pahalı.yaylı yatağımın üstüne 200*200 visco yatak pedi koysam ne faydası olur sizce? bu ürünü şu anda en uygun kaç liraya alabirim bir bilginiz var mı?
  • yaylı yatağınız deforme olmuşsa çok sağlıklı olmaz.yatağınızı değiştirmeyi tavsiye ederim.fakat kullanılabilir durumda ise düşünebilirsiniz.yatağın konforunu önemli ölçüde artırıyor.
    200*200 yatak pedi 705 ytl 12 taksit
    2 adet polirest visco yastık hediyeli
  • Beyler yaklaşık 1 hafta önce visco love ın çift kişilik yatağını aldım.Sağlık koşullarını bilemiyorum fakat ilk günden itibaren oldukça harika sonuçlar edindim.Benim gibi uykuda tedirgin olan sağa sola dönen , sabah yorgun kalkanlar için oldukça ideal.Koku ise bahsedildiği gibi .Özellikle ilk bir kaç gün biraz rahatsız edici ama gün geçtikçe azalıyor.

Ağrılar da da ciddi azalma oldu.Bence denemeye değer.Kesinlikle memnun kaldım.Havada yatıyormuş hissi veriyor.Selamlar.
  • 10 yıllık evlilikten sonra artık yatağı yenilememize gerektiğine karar verdik.

Bir sade vatandaş olarak, Yatak konusunu epey araştırdım,

İşbir
    İstikbal
    İdaş
    Med-line
    Taç
    Visko love
    Yataş
    Yatsan
    Tempur

hepsinin ürünlerini fiyatlarını vs. araştırdım, gerek bayilere giderek, gerekse net üzerinden,

Ben Kg olarak 95 kg, eşim de 50 kg, Bu yatakları sıralamaya koyduğumuzda ;

160x200
    Visko love 80 DNS 7 cm, 10cmden fazla soft sünger + 2 yastık..........837 YTL
    med line 80 DNS 9/7 cm, 10cmden fazla lateks............................1.391 YTL - 1075 YTL (7 cm)
    İşbir 75 dns 9/7 cm, 10cmden fazla sünger + 2 yastık.............1.544 YTL - ???? YTL (7 cm-Relax hatırlayamadım)
    istikbal 60 dns... %40 indirimli.....................................................673 YTL
    Yataş 70 dns 7 cm, 10cmden fazla sünger..................................hemen hemen işbir ile aynı fiyat idi
    Yatsan yüksek fiyat
    Tempur yüksek yüksek fiyat

Yataklar yanında Baza ve Başlık araştırması yaptım. Bu konudaki sıralama:

Çukurova - uygun işbirin sattığı ürünlerin hemen hemen aynısı ancak neredeyse %50ye yakın düşük fiyat
    İstikbal - uygun
    İşbir yüksek fiyat
    Yataş yüksek fiyat

olarak sıralanıyor

şeklinde bir sıralama yaptım. Bu sıralamada teknik özellikler yanında fiyat da önemliydi.

Çok daha fazla detaya girmeyeceğim sanırım yeterli gelmiştir.

Sonuç olarak Ural medikalin perakende markası olan Visko Love'da karar kıldım ve aldım.

Yalnız son anda karar değiştirerek 150x200 olarak ebatları düşürdüm.

Bu durumda fiyat olarak Yatak (80 DNS 7 cm, 13cm soft sünger + 2 yastık)+baza+başlık+yatak örtüsü, toplam : 1.280 YTL 10 taksit olarak aldım.

Henüz kullanmadım ama, Ural Medikal bu konuda büyük bir firma, aynı ürüne daha fazla ödemenin gereği yok, parayı yoldan toplamıyoruz.

Kullandıktan sonra görüşlerimi de aktarırım.

quote:

Orjinalden alıntı: tlekesiz

Beyler yaklaşık 1 hafta önce visco love ın çift kişilik yatağını aldım.Sağlık koşullarını bilemiyorum fakat ilk günden itibaren oldukça harika sonuçlar edindim.Benim gibi uykuda tedirgin olan sağa sola dönen , sabah yorgun kalkanlar için oldukça ideal.Koku ise bahsedildiği gibi .Özellikle ilk bir kaç gün biraz rahatsız edici ama gün geçtikçe azalıyor.

Ağrılar da da ciddi azalma oldu.Bence denemeye değer.Kesinlikle memnun kaldım.Havada yatıyormuş hissi veriyor.Selamlar.

• @kocaballi Bey aldığınız ürünleri kullanmaya başladınız mı?
    Aynı ürünleri ben de alabilirim, fikirleriniz benim için önemli olacaktır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 12 Kasımda siparişi kesinleştirdim,

Henüz gelmediler, beklemedeyiz.

Ancak bu kadar araştırmam sonucunda pişman olmayacağımı umuyorum

quote:

Orjinalden alıntı: fox

@wernik Bey aldığınız ürünleri kullanmaya başladınız mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kocaballi

12 Kasımda siparişi kesinleştirdim,

Henüz gelmediler, beklemedeyiz.

Ancak bu kadar araştırmam sonucunda pişman olmayacağımı umuyorum

quote:

Orjinalden alıntı: fox

@kocaballi Bey aldığınız ürünleri kullanmaya başladınız mı?

Umarım pişman olmazsınız.
    Bu arada sanırım ankara da oturuyorsunuz, ürünleri aldığınız yerleri yazabilir misiniz?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.