Şimdi Ara

Virüsün kol saati mi var? (ironik konu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
1
Favori
3.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Corona virüsü en cok Birleşmiş Milletler'e takılıyormuş :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen oradan belge koymuştun ve orada 3 milyar baz çifti yazıyordu. Herhalde baz=gen diye düşünmüyorsun :) Süper araştırma yeteneklerin başka kaynaklar gösterirse oralara da bakarız ama 1 kişinin ne olduğu belli olmayan araştırmasından kaynak alıp herkesi yalanlaman komik oluyor :)

    Hayır hala bu tarz mesajlar yazıp sonra ben mutlak doğru, mutlak yanlış demedim falan diyorsun ya o da ayrı eğlence.

    Aksi araştırmalar olunca onlar yalan, algı yapıyor, emirle yapılmış diyorsun onları söyleyince hiç araştırmıyor, düşünmüyor olunuyor ama işine gelen tek tük araştırmaların hepsi süper doğru, süper bağımsız, onları söyleyince gerçeklere ulaşılmış olunuyor. Yersen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 22 Mayıs 2020; 12:48:28 >




  • TV'de bilim kurulu, dünya sağlık örgütünün adamları vs hepsi nonstop propaganda yapıyorlar, özetle.

    Tek Dünya Hükümeti'ne alıştırma turları.

    Virüs hikaye. Virüs zaten normal şartlarda hasta eden,öldüren birşey değil.

    Virüs vücudumuzda birşeyler yolunda gitmediğinde, vücudumuzun kendisinin DNA'dan ürettiği, vücudu toksinlerden arındırma amaçlı bir molekül

    DNA'mızdaki 6 milyar DNA sekvansının (sequence) 5 milyarı virüs kodları içeriyor. DNA sekvans, sequence, kod terimleri kafa karıştırabileceği içn "kısaca" DNA'mızdaki 6 milyar genin 5 milyarı virüs. DNA'mızdaki 5 milyar virüs geni 200k üzerinde farklı virüs üretebiliyor. Grip ve corona bu 200k+ virüsten sadece 2'si ve vücudumuzda mevsimsel olarak oluşan rahatsızlıklara göre vücudumuz tarafından üretilen moleküller. Bu molekül kapı tokmağı, otobüs koltuğu, market kapısı, kapı tokmağı, incik, boncuk'tan bulaşan birşey değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Virusler hakkinda bircok bilgiye henuz yeni yeni ulasilmakta. Surda kesfesileli 100 yil olmus henuz. Virusler insan genlerinin bir oarcasi oldugu gibi hem genler virusleri hemde viruslerin isnan dna sini degistirebilme yetenegi var. Corona virus tarzi virusler hucreden cikinca hucreye zarar vermezler cunku sembolunde oldugu gibi taç seklinde bir katmani vardir. Bu katman sayesinde bagisiklik sistemine fark ettirmeden sizar. Diger katmansiz tip olan virusler hicreden cikarken hucreyi yok ederler.

    Corona virusun olduruculuk orani 0.1% dir. TV deki sayilar hastanedeki hastalarin sayisina goredir, bunun %90 ini insanlar evinde geciriyorlar, onlari hesaba katinca vakalar ve oranlar TV de kasikdigi gibi degil. Hepsi yuzyilin yalani. Hem Medya hem Medyada Bilim diye onumuze konulan yeni Inanç sistemi, inkar edersen komplo teorisyeni ilan ediliyorsun, iste onlarin alayi bu yalana alet oluyorlar. Dilin kemigi yok nasilsa. Corona cikti cikasi hastanedeyim, corona hastalari yanimdanda gecti kaldiklari karantina bolumundede bulundum, ne tek bir doktor nede tek bir hemsireye bulasti. Soylendigi gibi korkulacak hicbirsey yok ortada. Ben eve gelince ustunu dahi degismedim. Koca hastane dolacak diye kapatildi corona hastalari icin ne gelen oldu ne giden. Insanlari iyi kandirdilar.

    Corona artik adina bir Saat kulesini haketti, illerin en islek caddelerine Corona saat kukesi dikilmeli acilen

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Vondera gene kaynak sorunca, verdiğin kaynakta 5 milyar gen yazmıyor deyince gene yok sayma moduna geçmiş. Virüs hikaye, bu mutlak doğru değil ama bunun dışında her şey kesinlikle yanlış

    Ah vonder sen olmasan nasıl güleceğiz bu kadar. :)


    Okuyanlar için gerçek bilgiyi yazayım bari.

    İnsan DNA'sı yaklaşık 3 milyar baz çifti içerir. 20-25 bin civarı protein kodlayıcı gen vardır. Vonderın iddasını kısmen doğrulayan tek bir kanıt(başka istedim ama vermedi hiç) vardır ve bunun da doğruluğu kesin değildir.

    Vonder gibi dünyadaki bilgilerin %99.9999999'u yalan, herkes yalan söylüyor, algı yapıyor diye baştan sabit bir fikriniz yoksa kendiniz araştırabilirsiniz.

    https://scholar.google.com.tr/


    Yalnız kara veba, ispanyol gribi gibi tarihte yaşanan salgınlar gerçektir. O dönemler tedavi, teşhis zayıf olsa da insanlara bulaşıp milyonlarca kişinin ölümüne sebep olduğunun belgeleri vardır.

    Ayrıca insanların hasta insanların yanında kalıp 1-2 gün içinde aynı hastalığa yakalanması tamamen tesadüf mü yoksa sizi o ortamda gören tek dünya hükumetinin bir ajanı size gizlice kimyasallar falan mı veriyor buna siz karar verin. Büyük ihtimalle başınıza da bu durum gelmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 23 Mayıs 2020; 0:54:45 >




  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Virüsle ilgili hücresel düzeyde bakış açın yanlış. Örneğin "virusler hücreden çıkarken hücreyi yok ederler" "virüs bagisiklik sistemine fark ettirmeden sızar" kısımları yanlış. Standart tıp öğretisi virüsü öldürücü, tehlikeli ve "akıllı" birere ajan olarak resmeder. Bakış açın standart tıp öğretilerinin bakış açısı.

    Virüs, vücutta bir dokunun bozulması, yenilen içilen anti-doğal maddelerin sindirilemeyip vücutta birikmesi gibi sorunlarda o sorunları gidermek, toksik maddeleri vücuttan atmak üzere vücut tarafından üretilen çözücü/solvent molekül, birer byproduct/ yan üründür. Vücut bu sorunlara karşı her an virüs üretebilir. Bu bizim yapımızda vardır. Hissettiğimiz hafif başağrısı, mide bulanması, keyifsizlik, hafif ateş, enerji düşmesi, uyku hali gibi durumlarda vücut muhtemelen ürettiği virüs ile sorunlu bölgeleri temizlemekte, yenilemeye çalışmaktadır, virüs bagisiklik sistemine fark ettirmeden sızar dediğin şey, virüsün bu temizleme faaliyetinden başka birşey değildir.

    Yukardaki paragraf sonradan söylediğin "Corona cikti cikasi hastanedeyim, corona hastalari yanimdanda gecti kaldiklari karantina bolumundede bulundum, ne tek bir doktor nede tek bir hemsireye bulasti. " kısmını da açıklıyor. Cunku virüs bulaşmaz. Tabi ki normal doğla şartlarda bulaşmaz. Siz bir hayvanda üretilmiş virüsleri toplayıp sterilize edip şırınga ile damarlarınıza, dokularınıza enjekte ederseniz (yani aşı olursanız) tabi ki bir aşı dolusu virüs sıvısı size bulaşmış olur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    İspanyol gribi, bir grup insan tarafından kasti olarak cıkarılmış ve kasti olarak binlerce kişinin öldürüldüğü bir operasyondu. 50 - 100M kişi öldü şeklinde kayıtlara geçirilerek bu virüs işinden kitlelerin korkması sağlanarak gelecekteki hastane ve tıbbi yatırımlara dayanak sağlandı. Sen o korkan kitlelere iyi bi örneksin :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazimda iki tip virus oldugunu ve Corona virus tarzi taç benzeri bir dis katmani olan virus tipinin hicreye zarar vermeden ciktigini, diger katmansiz Virus tipininse hucreyi yok ederek ciktigini yazdim. Her Virus tipi hicreyi yok eder demedim.

    Virusun viruslu bir hastanin yanindan gecseniz bulasacagini soyleyen tiplere bunun oyle olmadigini anlattim. Hastanede Corona hastalarinin yattigi bölüme maskesiz girdim. O donem henuz yeterli maske yoktu ve sadece saglik personellerine verilmisti. Bizler yani Bilisim dalinda calisanlar hicbir önlem olmadan hastane icinde gezindik. Elimizde sadece eldiven vardi hepsi o. Hatta daha sonra ilk Corona icin ayrilan bolumu baska yere tasidik. Ilk basta kucuk bir bolumdu, sonra hastanenin bir binasi sadece Corona icin ayrildi ve biz kullandiklari tum Bilgisayar ve donanimlari diger tarafa tasidik. Elleriyle dokunduklari klavyeler vs. Medyada anlatildigi kadar kolay bulasmiyor. Hastane doktorlarida bulasmasi icin hasta ile yakin temas halinde en az 15 dakika ayni odada kalmaniz gerekli dediler. Öyle anlatildigi gibi hasta yanindan gecse veya havadan kesinlikle bulasmiyor. Öyle birsey olsa coktan hastalanmamiz gerekirdi.

    Senin anlattigin sey cok radikal, virusler kisiden kisiye bulasmaz sozu bana gore kismen dogru, oda bagisikligi guclu olanlara bulasmadigi beya bagisiklik sistemi tarafindan etkisiz hale getirildigi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 23 Mayıs 2020; 12:47:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    İlk paragraf yine yanlış cunku virüsün taç benzeri dış katmanı olup olmaması cok birşeyi değiştirmez. Virüslerin görüntüleri zaten gerçek çekim değil birer illustrasyon / tasvir / canlandırma. TV de haberlerde spikerin arkasında dev bir virüs resmi. Etki amaçlı. Sanatsal çalışma. Bir film gibi. Filmi zevkli kılan bir canlandırma. Tabi ki, gerçeklerden kopuk.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Örtülü ve çiplak olmak uzere iki virus cesidi vardir.


    https://www.openscience.or.at/de/wissen/genetik-und-zellbiologie/2020-04-02-viren-freunde-oder-feinde-des-menschen/

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    iyi güzel de ... oradaki cizimler illustrasyon. örtülü virüs çıplak virüs bunlar birer öngörü. dikkat ettiysen makalede gerçek resim yok.

    Mittlerweile, wo und wie hast du deutsch gelernt? Im Beruf bei der Arbeit oder in der Uni, an einem Sprachkurs, oder warst du schon ein Muttersprachlicher :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 23 Mayıs 2020; 15:12:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dort wo ich lebe, wird Deutsch gesprochen :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bayağı bir bilirim.

    @_turbo_ Ach so. Nun ist es klar. Ich habe sie an einem Kurs namens Hartnackschule in Berlin gelernt.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi kesin öyledir. Kaynakların da her zamanki gibi çok sağlamdır ama gizli olduğunda göstermiyorsun. O zamanlarda kimse yaşamadığı için milyonlarca kişinin öldüğünün kanıtı yok.

    Bu arada dediğin mutlak doğru değil, öyleymiş gibi davranman tamamen tesadüf.

    Ah vonder sen olmasan böyle hayal gücüne sahip insanlar yok sanacağız. Her hayalin farklı bir eğlence:)
  • Hartnackschule Cooler name.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    İspanyol Gribi olayının pik yaptığı 1918'de 18-20 yaşlarında olan Amerikalıların, 1980'lerde yapılmış röportajlarını seyrettim. Röpotajdan hatırladığım kadarıyla "Avrupa'ya savaşacaksınız diye gemiye bindirilen binlerce kişi... şimdi aşı olacaksınız... aşı olduktan sonraki 24 saat içinde 1000 kişi öldü" Sözkonusu röportajların video linkini gönderebilirim. Ben bu olaydan "kasıtlı kasten adam öldürmek" sonucunu çıkarırım. Sen "bulaşıcı virüs" sonucunu cıkarabilirsin :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    O kursta öğretmen Almanya'nın 1950'lerde başlayan ekonomik mucizesini, işçiye iyi ücret politikası ile bunun mümkün olduğunu anlattı.Sosyoloji mezunu başka bir öğretmen de Adolf Hitler'in gerçek alman olmadığını ve milliyetçi görüntü altında Amerika'nın istediklerini yapan biri olduğunu söyledi. Bu şeyleri gaste TV'de hiç görmedim, duymadım, ilk orada öğrendim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adolf Hittler Alman degil zaten Avusturyalidir. Dedesinin adi Salomondur yani dedesi Yahudidir. Onun hakkinda hala bircok sey yazilip cizilir. Bunlarin icinde dogrular oldugu gibi yanlislarda vardir. 2. Dunya savasinda 50 Milyon uzeri insan ölmus ve Yahudiler Avrupayi terkedip Filistine yerlesmislerdir. Isin ilginc yani Nazi Kamplarinda yillarini geciripte savas bitimi Filistine yerlesen yahudiler ondan 3 yil sonra Araplara karsi savasmislardir. 2. Dunya savasinin cok boyutlu sonuclari olmustur. ABD superfuc olarak ortaya cikmis ve yeni bir duzen kurulmustur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.