Şimdi Ara

Virüsün Bu kadar Hızlı Yayıldığını Bilmiyorduk (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
7.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
134 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Böyle giderse ki değişmesi için hiç bir çalışma ve neden göremiyorum, dünyada ki diğer devletlerden yardım dilenecek hale geleceğiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ruzgarnufel

    Ulan sokağa çıkma yasağının ne demek olduğundan habern varmı senin. Daha önce sokağa çıkma yasağı görenlere bir sor istersen.

    Bütün perakende sektörü biter. “berduş olursun Acından ölürsün”

    Yiyecek yemek bulamazsn.
    sokaga cikma yasaginda uretim ve lojistik durmaz dogal olarak tuketim kontrollu devam eder. Sokaga cikma yasagi ile baska seyleri birbirine karistirmayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Zor durumda yapılacaklar;

    Enter tuşuna basılır. (cheat menü açılır)

    ''Rabbim de milletim de bizi affetsin'' yazılır.

    Tekrar enter tuşuna basılır.

    Mission completed





  • Sokağa çıkma yasağı olan ülkelerde market raflarının ne halde olduğunu , perakende sektörünün ne halde olduğunu , milletin ağlaya sızlaya aç kaldığını gayet görüyoruz.Birşeyi karıştırdığımız yok.

    Parası olup stoğunu yapanın sırtı pek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • levent_taka61 L kullanıcısına yanıt
    Bende algılayamadım hocam valla. Ezan zaten merkezi okunuyor imamlara maaş verilmesin diyeni bile duydum. Arkadaş bu adamlar evinde taş mı yiyecek? Milletin olduğu gibi bu adamlarında ailesi var. Umreci konusuna gelince aynı algı burada da yapılıyor. Ülkeye dışarıdan hiç gelen olmamış o dönem sadece umreciler gitmişte onlar getirmiş gibi konuşuyorlar. Umrecilere tedbirler çok geç alındı eyvallah ama yurt dışından da kaç bin adam gelmiştir.
    Devlet önlemlerini geç aldı. Bu süreç 2 hafta öncesinden alınsa daha farklı şeyler olabilirdi. Tüm dünya yaşadı bizde yaşıyoruz işte. Umarım en kısa zamanda çözüme kavuşur.
  • O işler öyle sanıldığı gibi olmuyor işte hocam. Niye olmuyor bizim yüzümüzden olmuyor. Arz-talep olayında bir kısım parayı götürüyor. ( Maskelerin tanesi 5tl olması) Böyle olunca alım gücü çok düşüyor. Aynı şey yiyecek için olduğunu düşünemiyorum bile. Makarnaları bile 5x fiyatına satmaya başlarlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Why Shy

    Meseajını sil, baştan sona yalan ve yanlış bilgi veriyorsun.
    TV karşısına çıkıp, günlük sayıyı açıklayınca bütün dertler sona ermiyor. Dertlerin sona ermediğinin göstergesi, şuanda virüsün yayılma hızı olarak Amerika ile başa baş yarışıyoruz. Ama bunların Türkiye'de hiç bir önemi yok. TV'ye çıkıp halkın gözünü boyayınca bütün sorumluluğu üzerinden atmış oluyorsun. Almanya, Güney Kore, Çin gibi ne icraat yaptığının bir önemi yok. TV karşısında ağzın laf yapsın yeter. Halkın kahramanı olursun.
    Ayrıca Diyanet ve Ulaştırma Bakanlığının insanları karantinaya alma gibi bir görevi ve yetkisi yok. Virüsle ilgili bütün çalışmalar Sağlık Bakanlığı tarafından takip edilir. Diyanetin virüsün yayılma hızı, etkileri gibi konularda bilgi sahibi olması beklenemez. Gerekiyorsa Sağlık Bakanlığı müdahele eder veya diğer bakanlıkları uyarır. Sağlık Bakanlığı umreden gelenleri karantinaya alın dedi de, Diyanet ve Ulaştırma Bakanlığı mı almadı.
    Yine başka bir yanlış verdiğin bilgi ise, virüs Türkiye'ye umreden gelenlerden değil, Avrupadan ülkeye dönen Türk vatandaşlarından bulaştı. Bunun da ispatı videoda.





    Alıntıları Göster
    Saçmalama Müslüman veya akpli bireylere b.k atma fırsatı gelmişken bu şekilde yazılar ile kapaklar yapmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sağlık bakanı dün akşam topu DSÖ ve Çin'e attı. Dsö'nün verdiği rakamlar bir kişinin 2.6 kişiye bulaştırdığıymış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sokağa çıkma yasağı yuksek risk iceren insanlar için ve 20 yas alti insanlar icin zaten var.

    Bu salgın ekonomik olarak ulkeleri agir etkiliyor.
    Almanya hala bir yasak ilan etmedi cunku ekonomik yipranma AB yukunu ustlenmis almanya gibi bir ulkenin sonunu getirebilir. Bu projeksiyonda uretimi durdurmayip calismaya devam ediyorlar.

    Sokağa cikma yasagi yerine marketler avmler restaruant ve kafeler kapatildi. Hastane kapasitemiz, uretim kapasitemiz etkilendiginde agir hastalari karantinaya alma secenegi ortadan kalkabilir. Şu anda AB uyesi olmayan, savas bolgesinde bulunan, sicak ticaretiyle ayakta duran bizim gibi bir ulkenin kapanmasi yok edici olur. karantina icin daha vktimiz var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkwood0

    O işler öyle sanıldığı gibi olmuyor işte hocam. Niye olmuyor bizim yüzümüzden olmuyor. Arz-talep olayında bir kısım parayı götürüyor. ( Maskelerin tanesi 5tl olması) Böyle olunca alım gücü çok düşüyor. Aynı şey yiyecek için olduğunu düşünemiyorum bile. Makarnaları bile 5x fiyatına satmaya başlarlar.
    Benim yazdigim yanlis anlasildi aslinda benim tam olarak demek istedigim sokaga cikma yasagi gelmeli ve zorunlu hareketlerin kontrollu yapilmasi gerekir.Salgin durumunda uretim durdurulamaz ve lojistik devam etmeli ama dediginiz gibi bilincsiz tuketim engellenmeli yani kontrollu tuketimden kastim buydu.

    Hangi ulke unuttum birinciyi alinca 5 dolar ikinciyi alirsan 150 dolar gibi yaptirimlar uygulanmali ve stokculugun onune gecilmeli.

    Ama herseyden once sokaga cikma yasagi en azindan İstanbul icin gelmeli

    Yani bu sokaga cikma yasagini farkli boyutlara tasiyorlar bunu anlatmaya calisiyorum aslinda hayat devam edecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 4 Nisan 2020; 18:30:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • talihsiz bir açıklama, hani bu açıklamaları çin yada ilk bulaşan diğer ülkeler yapsa anlarımda sana gelene kadar ortalığı kasıp kavuruyor, bunlar geç fark farkediyor. Gelde bunlara canını emanet et.
  • Diyanet bakanlığı yazmamış ki adam siz ne diyanetin bakanlık olmadığını bilen oradaki ve bağlacının amacına göre okur.

    Şu siyaset konularında birbirinize ne kadar gereksiz giydiriyorsunuz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nasıl birşey olduğunu gördünmü şimdi kardeşim.
    Gör bak yarın vaka sayısı 2 kat olacak.
    Marketlerin önü 1 saatte 60-70 kişilik kuyruk oldu. Sigara yok, su yok. Tüm açıklamalara rağmen olan durum bu işte güzel kardeşim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.