Şimdi Ara

Virüsten kurtulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bir iki aydır Mi note 10 lite telefonumda WhatsAppta görüntülü konuşurken like işareti çıkıyor. İndirdiğim sorunlu bir apk yok. Virüs taraması yaptım çıkmadı. Dosya yöneticisine girdiğimde downloads dosyasında iki şüpheli dosya buldum, sildim geri geldi. Telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım geri geldi. Hard reset attım geri geldi. Total AV, Norton360 ve kasperskyla telefonu defalarca taradım, sorun bulunamıyor ama işaret hep spesifik olarak erkek arkadaşımla konuşurken çıkıyor. Ekranımın izlenmesinden korkuyorum. Ne yapmalıyım? Virüsten kurtulamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sudedas -- 31 Ekim 2023; 1:50:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Whatsapp yedeği ile dosya geri geliyor olabilir. en başta süpheli link atan kimse onun mesajını ve dosyayı whatsapp tan kaldırmayı deneyebilirsiniz. Çok önemli dosya ya da fotoğraflarınız varsa doğrudan sadece onları google drive gibi bir yere atın, mesaj ekran görüntüleri gibi ihtiyaçlarını varsa onları alıp telefonu resetleyin. Whatsapp ya da hangi uygulama varsa bir geri yükleme de yapmayın. Play store da hala bu şekilde sorunlu uygulama olabilir. Çok bilinen uygulamalar dışında telefonda bir şey kalmasın. Telefona root atılarak custom firmware falan yüklenmişse onu da orijinale çevirin. İkinci else geçmişini bilmiyor olabilirsiniz. Satan kişi size kasıtlı ya da kasıtsız custom firmware olan cihaz vermiş olabilir.

• Hades. H kullanıcısına yanıt
    Whatsapp yedeklemeleri indirmedim, telefon da birinci el ve rootsuz :(

• sudedas S kullanıcısına yanıt
    Ekran görüntüsü var mı? Hatta kısa bir video daha iyi olur

İlk posta ekledim işaretin görüntüsünü

• iOS 17 ile gelen bir özellik diyorlar sizin ekran görüntüsü ile aynı, kullanıcı videoda belirli hareketleri yaptığında karşı tarafa emoji olarak gönderiyormus

Telefonum xiaomi ve android işletim sistemi kullanıyorum ama erkek arkadaşım iPhone kullanıyor ondan olabilir mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NASIL KURTULUCAM BU İLLETTEN :(
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sudedas S kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle

Linkini atabilir misiniz acaba İOS17den dolayı yazan yerin

• ''İndirdiğim sorunlu bir apk yok'' Virüsten kurtulamıyorum 

Sorunsuzları yazar mısın?

• OptikForm kullanıcısına yanıt
    Spotify indirmiştim sadece 1-2 yıl olmuştur. 6-7 ay önce de sildim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.