< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sudedas -- 31 Ekim 2023; 1:50:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Virüsten kurtulamıyorum

-
-
Whatsapp yedeği ile dosya geri geliyor olabilir. en başta süpheli link atan kimse onun mesajını ve dosyayı whatsapp tan kaldırmayı deneyebilirsiniz. Çok önemli dosya ya da fotoğraflarınız varsa doğrudan sadece onları google drive gibi bir yere atın, mesaj ekran görüntüleri gibi ihtiyaçlarını varsa onları alıp telefonu resetleyin. Whatsapp ya da hangi uygulama varsa bir geri yükleme de yapmayın. Play store da hala bu şekilde sorunlu uygulama olabilir. Çok bilinen uygulamalar dışında telefonda bir şey kalmasın. Telefona root atılarak custom firmware falan yüklenmişse onu da orijinale çevirin. İkinci else geçmişini bilmiyor olabilirsiniz. Satan kişi size kasıtlı ya da kasıtsız custom firmware olan cihaz vermiş olabilir.
-
Whatsapp yedeklemeleri indirmedim, telefon da birinci el ve rootsuz :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekran görüntüsü var mı? Hatta kısa bir video daha iyi olur
İlk posta ekledim işaretin görüntüsünü
iOS 17 ile gelen bir özellik diyorlar sizin ekran görüntüsü ile aynı, kullanıcı videoda belirli hareketleri yaptığında karşı tarafa emoji olarak gönderiyormus
Telefonum xiaomi ve android işletim sistemi kullanıyorum ama erkek arkadaşım iPhone kullanıyor ondan olabilir mi
Büyük ihtimalle
Linkini atabilir misiniz acaba İOS17den dolayı yazan yerin
''İndirdiğim sorunlu bir apk yok''
Sorunsuzları yazar mısın?
-
Spotify indirmiştim sadece 1-2 yıl olmuştur. 6-7 ay önce de sildim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X