Şimdi Ara

Virüslerden nasıl kurtulucam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler oyunlarda 40-60 fps de oynarken (battlefield 3,4,gta4,warface,ve daha birçok oyun) bazen 5-10fps lere düşüyor ve bazı sesler gidiyor ben bunun biraz malware virüsünden olucağını düşündüm ve malwarebytes i indirdim ve çalıştırdım fakat 1tane buldu ve başka bi yerde gördümki local-temp deki dosyanın içindeki herşeyi silmek gerekiyomuş ve bende baktım dosyaların ismi DSFA83242404DS böyle değişik değişik şeyler ve malwarebytes ile tarattım ama bulamadı ve dosyaların boyutu 0 bittir ve zaman geçtikçe nasıl oluyosa kendi kendine yendi dosyalar geliyor silmeye çalıştığımda ise arada bi metin belgesi var virüslü olan şuan çalışıyor diyo ve silemiyorum bunları nasıl silebilirim ? (bu virüs format ile gitmiyor) vede benim bu oyunlarda ani fps düşüşleri bundan olabilirmi?
    sistemim:
    sapphire hd7850 1gb oc edition
    600watt psu
    intel core2quad q6600 (8mb cache 2.4ghz)
    750gb hdd
    4gb 1333mhz kingston ram

birde bu problem lol,zombie panic source gibi kötü oyunlarda çoğunlukla olmuyor ama bazen olabiliyor

• Virüs taraması yap.Virüslü programları sil.Bilgisayarcıya götür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • virüs taraması yaptım temiz diyor ama dosyaları siliyorum kapatıp açıyorum pc yi mesela geri geliyor felan :S
  • Peckala P kullanıcısına yanıt
    /Temp klasöründeki dosyalar otomatik olarak oluşturulurlar.Klasörü boşaltmak/silmek iyidir.Bu klasörde silinemeyen her dosyayı virus olarak değerlendirmek yanlıştır.Ekran kartınız, antivirus programınız veya flash player gibi programlar gerekli gördükleri dosyaları bu dizine(/Temp) yazarlar ve bu dosyaları kullandıklarından silemezsiniz.
    Eğer sisteminizde virus ve malware olduğundan şüpheleniyorsanız, aşağıdaki dört programla bu şüphelerinizi sona erdirebilirsiniz:
    1-Mevcut antivirus programınızı kaldırın ve Kaspersky İnternet Security programını indirin, kurun, güncelleyin ve Tam Sistem Taraması yapın.
    2-Malwarebyte Antimalware'yi zaten kullanıyorsunuz.
    3-Tarayıcı zararlı eklentileri için "adwcleaner" programını indirin, kurun, tara ve sil komutlarını uygulayıp sistemi yeniden başlatın.
    4-Eğer Windows 8 veya 8.1 kullanmıyorsanız Combofix programı ile Güvenli Kip'te tarama yaptırabilirsiniz.Combofix Windows 8/8.1'de çalışmıyor.
    Ek olarak Ccleaner/Araçlar/Başlangıçta yolunu izleyerek Windows, tarayıcılarınız ve zamanlanmış görevler'inizi kontrol edip gereksizleri kaldırabilirsiniz.
    Şüphelerinizi giderdikten sonra, eski güvenlik ayarlarınıza geri dönebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: korop

/Temp klasöründeki dosyalar otomatik olarak oluşturulurlar.Klasörü boşaltmak/silmek iyidir.Bu klasörde silinemeyen her dosyayı virus olarak değerlendirmek yanlıştır.Ekran kartınız, antivirus programınız veya flash player gibi programlar gerekli gördükleri dosyaları bu dizine(/Temp) yazarlar ve bu dosyaları kullandıklarından silemezsiniz.
    Eğer sisteminizde virus ve malware olduğundan şüpheleniyorsanız, aşağıdaki dört programla bu şüphelerinizi sona erdirebilirsiniz:
    1-Mevcut antivirus programınızı kaldırın ve Kaspersky İnternet Security programını indirin, kurun, güncelleyin ve Tam Sistem Taraması yapın.
    2-Malwarebyte Antimalware'yi zaten kullanıyorsunuz.
    3-Tarayıcı zararlı eklentileri için "adwcleaner" programını indirin, kurun, tara ve sil komutlarını uygulayıp sistemi yeniden başlatın.
    4-Eğer Windows 8 veya 8.1 kullanmıyorsanız Combofix programı ile Güvenli Kip'te tarama yaptırabilirsiniz.Combofix Windows 8/8.1'de çalışmıyor.
    Ek olarak Ccleaner/Araçlar/Başlangıçta yolunu izleyerek Windows, tarayıcılarınız ve zamanlanmış görevler'inizi kontrol edip gereksizleri kaldırabilirsiniz.
    Şüphelerinizi giderdikten sonra, eski güvenlik ayarlarınıza geri dönebilirsiniz.

deniycem şimdi saol

• Combifix indir kur olmadı en temizi format at.
  • denedim ve sonunda virüsleri sildim ama şuanda oyunlarda 5dakika oynayıp sonra 1dakika kasmalar gitti allaha şükür ama maalesef şimdide ani fps düşüşleri başladı :S lütfen arkadaşlar yardım edin ne yapabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    evde ki fareden nasıl kurtulurum?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.