Şimdi Ara

Virüs Temizleme Önerileri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dizüstü bilgisayarıma yeni format atılmasına rağmen virüs bulaştı tekrar format atmak istemiyorum..

Bu virüs temizleyiciler var onlardan hangisini önerirsiniz acaba..?

Bir de NOD32 kurulu varmı önerebileceginiz virüs programı.. Hiçbir işe yaramıyor o program öyle uyuyor resmen..

Yardımcı olursanız çok sevinirim şu virüslerden kurtulmam lazım..

• Avira Antivir Premium
  • #sagolasın Janti

Başka önerisi olan varmı ?
  • Spyware Doctor ve Combofix adlı yazılımları ayrı ayrı olarak taramaya tabi tutunuz bilgisayardaki zararlı yazılımları yok etmekte başarım programlardır.

İyi forumlar...
  • # makedonn çok teşekkür ederim biraz düzelttim gibi..
  • Antivirüs olarak Kaspersky 2010 Antivirus'u öneririm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

# makedonn çok teşekkür ederim biraz düzelttim gibi..

Virüslerin birçoğunu silseniz hatta tümünü silseniz dahi ,Kayıt defterine verdiği zarardan dolayı zamana bağlı Windows'ta bozulmalar ve değişiklikler gözlemleyebilirsiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Android Antivirüs Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Spyware Doctor calistigi zaman pc yi cok kasiyor haberiniz ola ben internet sayfasi bile acamadim
  • birçoğu söylenmiş, benim de önerim avg ile güvenli modda tarama, (:
  • en sağlamı norton anti virüs 2010 avira falan filan hikaye kaspersky da iyidir nortonla tüm zararlı dosyaları siler kurtulursun deneme sürümü indir güncelle tarat
  • Mcaffe enterprise da çok başarılı. Genelde Büyük şirketlerde Mcafee veya TrendMicro Kullanılıyor. Mcaffe ile şu ana kadar sorun yaşamadık. Umarım yaşattırmaz :)
  • Merhaba

www.kaspersky.com adresinden kaspersky deneyebilirsiniz. Viruslü olduğunu düşündüğünüz dosyayı virüs programı kurmadan bilinen yaygın 34 civarı programca otomatik taranması için de aşağıdaki yöntemi deneyebilirsiniz.

http://www.itnewsnetwork.com/reviews.aspx
  • bir de su avast denen bir program ona da bakabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.