Şimdi Ara

Virüs sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,Merhaba. Benim bilgisayarda bi virüs var. Bilgisayarımı her açtığımda bir hata ekranı çıkıyor ve''Your system will be unusable in a moment'' diyor.
    Kendiliğinden Dvd-Rom,belgelerim,internet,klasörlerim vb. tüm herşey açılıyor antivirüsle taratma zamanım olmuyor çünkü bilgisayar 5 dakika içinde kapanıyor ne olur yardım edin :/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• sen o pc yi bilgisayarcıya götürmen lazım çok kötü virüs yemiş o pc yada format at yada tandığın güzel bi bilgisayarcıya götür çünkü öle şeyler kötü oluyo benim arkadaşımada olmuştu zor düzeltti
  • İmkânım olsa bir... Babamın mesleğinden dolayı küçük bi kasaba gibi bir yerde yaşıyorum.Babam zaten Merkez'e doğru gidemiyor. Format da atamıyorum yarıda kalıp duruyor :/
  • Başka bir bilgisayarda internetten Linux live Cd ya da Hiren Boot indirip, dvd ya da flash belleğe yazın. Sorunlu bilgisayarı dvd/flash'tan bootlayarak çalıştırıp, Avg ya da Kaspersky antivirüs ile taratın.

Not: 'Bilgisayarcı' terimini unutup, kendiniz çözüm getirin.
  • ozmn daha bilmiyorum kardeş babamın boş zamanında yada sen le baban merkeze gidip format cd si almanız lazım yoksa sen o pc yi öle kurtaramazsın yoksa düzelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.Aksel

Başka bir bilgisayarda internetten Linux live Cd ya da Hiren Boot indirip, dvd ya da flash belleğe yazın. Sorunlu bilgisayarı dvd/flash'tan bootlayarak çalıştırıp, Avg ya da Kaspersky antivirüs ile taratın.

Not: 'Bilgisayarcı' terimini unutup, kendiniz çözüm getirin.

Teşekkür ederim. Hemen denemeye başlayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: countrr

Rica ederim. Denediniz mi? Var mı bir gelişme?

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N.Aksel -- 2 Nisan 2013; 1:56:41 >
  • En iyisi kaspersky ve combofix ile taratmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.Aksel

quote:

Rica ederim. Denediniz mi? Var mı bir gelişme?

Edit: İmla.

Çok teşekkür ederim. Bilgisayarım normale döndü. Size ne kadar teşekkür etsem azdır. Bilgisayar babamındı babam eve dönmeden hallettiğime sevindim Tekrardan çok teşekkürler
  • quote:

Çok teşekkür ederim. Bilgisayarım normale döndü. Size ne kadar teşekkür etsem azdır. Bilgisayar babamındı babam eve dönmeden hallettiğime sevindim Tekrardan çok teşekkürler
    Hiç önemli değil, sorununuzun çözüldüğüne sevindim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.