Şimdi Ara

virüs programınız hangisi?? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
0
Favori
3.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git

virüs programınız hangisi??

(En Son Oy Tarihi: 4.6.2009)
Giriş
  • "Kaspersky Internet Security "çoğu antivirus programını kullanmış biri olarak tavsiye ederim
  • Antivir Ruless
  • quote:

Orjinalden alıntı: net_katil

Benim ilk Toshibama notebook umda yanında kespersky vermişlerdi ve onu kullanıyordum iyi güzel bir antivürüste gıcık olduğum şeylerdie var
    Mesela Ara yüzünü sanırım Kespersky da çalışan çaycıya yaptırmışlar. son derece berbat.Yeni sürümünde biraz düzelltiler ama ben yinede beğenmiyorum.

bu yoruma bittimyıllardır kaspersky kullanırım bunu diyeni de ilk kez duydum yaw

• hala kaspersky kullanıyorum
  • Trend Micro İnternet Security 2008 kullanıyorum. Bundan önce kaspersky internet security kullanıyordum. Valla kaspersky ı solladı diyebilirim. Kaspersky ın bulamadığı yaklaşık 10 virüsü yok etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstClass -- 4 Mart 2008; 19:16:11 >
  • nod32,avira,karsbesky üstüne tanımam ben şimdi nod32 2.70 sürümünü kullanıyom.
  • quote:

Orjinalden alıntı: felis81

Hiç biri değil ..Çünkü Linux kullanıyorum.Antivirüs yüzünden ne sistemim kasılıyor nede trojanlardan.virüslerden,solucanlardan etkileniyorum.

linux var diye fazla güvenme.teknik servise çok virüs bulaşmış linux server geldi
    bence sende bir antivirüs kullan belki şu an sömürülüyor bile olabilirsin
    linux alemindede 40000 den fazla virüs var.ben 5-10 tanesini biliyorum.mesela en bela olan Virus.Linux.Winter.341 az uğraştırmadı bizi
    yani linux kullanıyorum diye o kadar rahat olma

• nod 32
  • arkadaşlar en iyi virüs koruyucu kasperskydir %99.9 oranında koruma sağlıyor bundan yüksek olanıda yok zaten ama pcyi fazla kasar ve performansını düşürür eğer sisteminiz iyiyse kasperskyi yükleyin eğer sisteminiz çok iyi değilse eset smart security yükleyin buda nod32 teknolojisi ikisinide nod32 şirketi yapıyor smart security daha fazla koruma üstünlüğü sağlıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: iychan

arkadaşlar en iyi virüs koruyucu kasperskydir %99.9 oranında koruma sağlıyor bundan yüksek olanıda yok zaten ama pcyi fazla kasar ve performansını düşürür eğer sisteminiz iyiyse kasperskyi yükleyin eğer sisteminiz çok iyi değilse eset smart security yükleyin buda nod32 teknolojisi ikisinide nod32 şirketi yapıyor smart security daha fazla koruma üstünlüğü sağlıyor

Kaspersky kariyeri boyunca %99.9 koruma oranı sağlamadı ve hala daha sağlamıyor.Onu geçtim bu dediğinizi hiçbir program sağlayamıyor.
    Şu anki sürümü kasma falan yapmıyor
    Nod32 diye bir şirket yok.Şirketin adı ESET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 9 Mayıs 2009; 7:58:41 >
  • Şun an Norton Internet Security 2009 kullanıyorum öneririm; Kaspersky Internet Security'i şiddetle öneririm, Avira da iyidir.
  • F secure kullanan yok mu?
    Bir de windows 7 için ne kullanıyorsunuz?
  • Sality adlı virüse kadar Kaspersky kullanmayanı ayıplardım
    Artık AVIRAlı oldum. Ne kasma ne gözden kaçma.
    Elveda KAsper...
    Windows 7 İle AVIRA (Antivir) tam uyumlu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.