Şimdi Ara

Virüs programı TErcihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben virüs programı olarak microsoft security essentials kullanıyorum sizce yeterli mi?

• yeterli bir program değil ücretsiz ama geniş zaman aralıklarıyla güncelleme yaptığı için bilgisayarın virüz kapma olasılığı yüksek ben bir çok bilgisayarda test ettim birkaç gün sonra kasmaya başladı makine norton,karspesy ağırlıkta kullandığım virüs programları bunları kurduğumda mallware,trojan virüs bulduklarını gördüm ondan sonra bunu daha kurmadım.ücretsiz program kurmak istiyorsanız avg ya da avast free antivirüs öneririm ücretsiz olarak bunları kuruyorum bilgisayarlarda virüs olmuyor,güncellemeleri sık aralıklarla olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 18 Nisan 2012; 18:59:45 >

DH AHMET KAYA HAYRAN KLUBÜ
    Adam beni görünce yaşasın Türkiye diye bağırıyor , sanki ben uzaydan gelmişim
  • nortonun 2010'dan sonra çıkan yeni sürümleri kasmıyor şahsen kullandım,şuan da karspesky kullanıyorum,virüs programları en iyi şu diyemezsiniz önemli olan hergün yeni türeyen virüsleri bu firmaların tespit edip güncelleme yoluyla bunu veri tabanlarına aktarması eğer bunu yapmazlarsa bugün yeni çıkan bir virüsü senin programın algılamayabilir veya şüpheli gözüyle bakar mesela norton ve karspesky kullanan biri olarak gün içerisinde en azından 4-5 güncellme yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 18 Nisan 2012; 22:00:18 >
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.