|
Bildirim
|
Bana evleneceğim kadın "olmazsa olmaz" liste sunsun evlenirsem namerdim. Senin paran gücün olmasa ne olacak seni bırakıp daha zenginin koynuna mı girecek? Cidden nasıl kafalar yaşıyorsunuz arkadaşlar ya! Allah rızası için bu nedir? 60-70 yaşında ak saçlı tipsiz bastonlu herifmi oldunuz başlık parası basıp kız kaldırıyorsunuz?
Benden sana net tavsiye asla o kızın o listesini yapma ısrar edersede az ye çalış kendin yap de. LAFA GELİNCE ALAYI FEMİNİST. Mesele paraya gelince sülük oluyorlar kadın evde oturura dönüyorlar. Yeni nesil kızlar ne çalışayım düzgünce ayaklarımın üstünde durayıma geliyorlar ne evde oturup yemek yapıp temizlik yapayıma geliyorlar. alayı kociş parasıyla polo arabayı aldırıp kafe kafe pelinsu arkadaşlarıyla machiato hüpletme derdinde. Ev? yok çalışmak? yok Sülüklük? sonuna kadar! 5 Yılımı ziyan ettin nedir? seninle geçen zamanı "ziyan" sayıyorsa o kız seni yolmak isteyen bir sülüktür. Bas tekmeyi asla acıma. Şartları iyileştireyim diyip ağlayacak sen tınlama. o istek listesini tahmin edebiliyorum o listeyi yapacağına o parayla şu karantina kalksın git dünya turu yap tek başına her şehirde farklı manitanın tadına bak. Vizyonunuzu geliştirin az şöyle saçma salak düğünedir süsedir altınadır ahiret taksite gireceğinize gidin yurtdışı gezin tatile çıkın gezin arkadaş gezin. Bir kere dünyaya geliyorsun. Bir tane malı altından yapılmış sanan kezban hava atsın diye hayatında bir kere göreceğin heriflerin akrabalarına düğün yapıp 4-5 yıl bunların borcunu kapatmaya çalışıyorsun. Kadınla evlenirken elbet düğün yapmak ister ama sınırı vardır. Saçma salak isteklerle uğraşılmaz normal bir düğün yapar geçersin. Çok istiyorsada gitsin çalışsın kendi yapsın. |
Konuyu okurken kendimi gördüm.
![]() Yol yakınken; hatta hemen, şimdi, ara ve bittiğini söyle. Verdiğiniz takı, pahalı ne varsa hepsini geri al. İleride çok pişman olursun. Bi abi tavsiyesi olsun sana |
evleniyor musun mal mı satın alıyorsun anlamadım. gerçekten istek listesi nedir allahım yarabbim okuyunca bile sinirleniyorum. azıcık okumuş akıllı kadınlarla beraber olmaya çalışın. 3 kilo patates alır gibi kiloyla kadın almayın.
|
Biraz durumun iyi sanırım seni yolmaya çalışıyolar yanlış anlama
|
seninle hayatini birlestirmek istememis. resmen dugun yapayim, millet gorsun diye seni kullanmis.
|
geçmiş olsun mu diyelim ne diyelim
![]() kızlar için düğün çok önemli ![]() borç ile evlendiler ve düğünün hemen ardından damat yurt dışına gitti ve uzun süre dönmedi ![]() ![]() ![]() ![]() |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 5 Mayıs 2020; 13:50:21 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 5 Mayıs 2020; 18:39:3 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|