Arkadaşlar Symantec Antivirüs Auto-Protection kullanıyorum... Otomatik ayarlarda 1.si "virüs bulunursa bulaşan dosyadan temizle", 2si "eğer temizleyemezse dosyayı sil" olarak olarak ayarladım.
C:\WINDOWS\System32 klasöründeki bikaç dosyada arka arkaya virüs buldu ve hepsini sildi, böylece virüsten kökten kurtuldum. Ama bulaşan dosyalar şunlar: *HookApi.dll *Incom.exe *services.exe *Server.exe *kurlmon.dll *JuirlPortHide.sys *qservice.exe
Bu dosyalar silindi. Şimdilik bişey yok gibi görünüyor ama Windowsa zarar verecek kadar önemli miler????
virüs programları sistemin kendi dosyalarını silmez ancak tanımsız veya virüslü dosyaları siler sen yine bir sistemi tarattır.
selam. korkacak bi şey yok. sistem dosyaların zarar görmez. için rahat olsun. esenlikler...
Bazı virüsler sistem dosyalarını kökten ele geçirir bu gibi durumlarda antivirüs yazılımları bunları beckup yapar ama bazende silebilir ve sisteme hasar verir. Ama sende ciddi bir sorun yok gibi görünüyor.
virüs bulunan dosyalar bir proğrama ait ise o proğram göçer... eğer bu dosyalar windows-system 32 ile alakalıysa windows göçer.. dosyaların bulunduğu konumu gözden geçir silmeden önce... (ben norton 2006 kullanıyorum.. tecrübe ile sabittir.)