Şimdi Ara

virüs acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarıma giren virüs görev yöneticisini devre dışı bıraktı nette yazan neyi yaptıysm olmadı bunun dışında nerdeyse hiçbişey yükleyemiorum hele antivirüs programları hemen kapanıo ne ile temizlerim bu virüsü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuraydin -- 22 Kasım 2009; 20:38:00 >

• Malwarebytes Anti Malware ve Avira Antivir Free ile temizlersin.
  • hemen deniyorum bakalım nolcak tesekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzman1994

Malwarebytes Anti Malware ve Avira Antivir Free ile temizlersin.

muhtemelen avira yüklenmeyecektir bu tip durumlarda avast en kolay yükleneni eğer kasperskyın sitesini engellememişse virüs kaspersky ı yükle iyice temizle sonra

http://www.tam indir.com/downloading/12270/Advanced_SystemCare.htm]advanced system care
    advanced system care programını yükle buradan onar bilgisayarını..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cassio10 -- 22 Kasım 2009; 23:51:49 >
  • Merhaba kolay gelsin bir sorunum var System32 içerisinde bir virüs var ve silemiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim.

wininit.exe= WOLF.16 virüsü silmemi engelliyor. ne yapmam lazım bilemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Blue

Merhaba kolay gelsin bir sorunum var System32 içerisinde bir virüs var ve silemiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim.

wininit.exe= WOLF.16 virüsü silmemi engelliyor. ne yapmam lazım bilemiyorum...

Keşke başka bir başlık açsaydın arkadaşım. O zaman cevap alma şansın daha yüksek olurdu.
  • yeni başlık açamıyorum birtürlü çok denedim ancak cevap yazabiliyorum :( yinede teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    13 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Acil yardım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam o zaman buradan yardımcı olalım. Sisteminzde ağır bir virüs var sanırım.

Malwarebytes Anti Malware,Spybot Search & destroy , Norman Malware Cleaner ve Dr.Web CureIt! ile " GÜVENLİ MODDA" tarama yaptırabilir misiniz.?

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=malwarebytes-anti-malware&lid=7701 
    http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=spybot-search-destroy&lid=635
    http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=norman-malware-cleaner&lid=5415
    http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=dr.web-cureit&lid=3108

Linkler Code Tag'ları içindedir. Dediğim gibi Güvenli modda tarama yapmanız gerekmektedir. Bir yardıma ihtiyacınız olursa buraya yazın veya PM'den cevap atın.

• spybot kurdum update ettim güvenli modda tarattım birşey bulamadı problem yok diyor önerebileceğin başka bir şey varmı teşekkür ederim ilgilendiğin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Blue

spybot kurdum update ettim güvenli modda tarattım birşey bulamadı problem yok diyor önerebileceğin başka bir şey varmı teşekkür ederim ilgilendiğin için

internet bağlantınızı kapatın.

bilgisayarı xp cd siyle boot edin yükleme seçeneklerinde r harfine basarak dos ekranına düşün.

windows yüklemesi soracak burada muhtemelen 1 dir. 1' e basın enter' a basın. Şifreniz varsa şifrenizi yazın enter' a basın.

sırayla aşağıdakileri yapın

c:\windows>cd system32
    c:\windows>cd config
    c:\windows>ren software software.bak
    c:\windows>ren system system.bak
    c:\windows>cd c:\windows\repair
    c:\windows>copy software c:\windows\system32\config
    c:\windows>copy system c:\windows\system32\config
    c:\windows> exit

pc açıldıktan masaüstü ekrana geldikten sonra hızlı bir şekilde CA antivirüs yükleyin daha önceden temiz bir bilgisayarda bir cd ye yazmanızı öneririm.

Olmazsa kaspersky Rescue Disk, imajı bir cd ye yazdırın. Bu cd' yle boot edip taratın.

Yalnız internet bağlantısı tüm bu işlemleri yaparken disable olsun.

Konuyu açan arkadaşta bilgisayarındaki virüsü bu şekilde temizleyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 26 Kasım 2009; 12:47:11 >

• Norman Malware Cleaner bu konularda çok başarılıdır
  • Mesaj attım okursan cevabı orada :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcebeci

Norman Malware Cleaner bu konularda çok başarılıdır

tabiki
  • A-squared free öneririm.
  • güvenli modda açıp çalıştırdan msconfig yapın başlangıçtağı gereksiz şeyleri silin ve denetim masasından bi kontrol edin farklı birşeyler varsa silin yüklemek isterseniz norton 2010 türkçeyi kurun zararlı tüm içeriği silecektir 15 gün yada 90 gün deneme sürümleri nette mevcut
  • Bu sorunun sebebi sality. türevli lanet bir virüs (= Görev yöneticisi gider kayıt defteri gider net kopar bir süre sonra...
    Ve virüs bir kere pcye bulasmıssa bütün .exe dosyalarınıza bulasıyor format atsanız bile göremediginiz icin yedeklediginiz dosyayı tekrar calıstırıp kurdugunuz an bütün olarak tekrar yayılıyor (=

Cözümü lisanslı güncel nod32 ;) Bulup siliyor.. Bütün flashlarınızı hdd yi temizletin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.