Şimdi Ara

Virüs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda virüs var ve ben format attırmak istiyorum o yüzdende oturdugum bölgedeki bilgisayarcıya götürmek istiyorum fakat bilgisayara format atıldıgında bütün virüsler silinir mi oyunları kasmadan oynayabilir miyim laptopu ilk aldıgım haftalarda crysis 2 bf3 mw3 filan hepsini kasmadan oynayabiliyordum ama bugunlerde Tomb Raider ı indirdim ve low da bile 25 fps alıyorum format attırınca bu sorun düzelir mi veya Tomb Raider için sistemim çok mu zayıf kalıyor yardım ederseniz cok sevinirim

İşlemci:İntel core i3 2.20ghz

Ram:4GB

Sistem Türü:Windows 7 Home Basic 64bit İşletim Sistemi

Ekran Kartı:Nvidia GeForce Gt 520MX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertbirsen -- 9 Mart 2013; 17:45:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mertbirsen

Bilgisayarımda virüs var ve ben format attırmak istiyorum o yüzdende oturdugum bölgedeki bilgisayarcıya götürmek istiyorum fakat bilgisayara format atıldıgında bütün virüsler silinir mi oyunları kasmadan oynayabilir miyim laptopu ilk aldıgım haftalarda crysis 2 bf3 mw3 filan hepsini kasmadan oynayabiliyordum ama bugunlerde Tomb Raider ı indirdim ve low da bile 25 fps alıyorum format attırınca bu sorun düzelir mi veya Tomb Raider için sistemim çok mu zayıf kalıyor yardım ederseniz cok sevinirim

İşlemci:İntel core i3 2.20ghz

Ram:4GB

Sistem Türü:Windows 7 Home Basic 64bit İşletim Sistemi

Ekran Kartı:Nvidia GeForce Gt 520MX

Kardeşim büyük ihtimal virüsten kaynaklanan bir sorun var pcde formatla düzelir...

• peki kardeşim yarın attıracam format inşallah virüs filan kalmaz pc de artık rahat rahat oyun oynayabilirim teşekkürler ilgilendiğin için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.