Şimdi Ara

Silinmeyen virüs programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaş bundan bir ay önce Emsisoft virüs programını indirip lisan satın aldım ve artık lisan sürüm bitti bende başka bir virüs programı denemek için Emsisoftu silmek istediğim ama program asalak gibi bilgisayara yapışmış vaziyette silinemiyor. Bir çok yol denedim ama başaramadım.
    Verdiği hata:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 11 Nisan 2016; 18:51:49 >

• mrb virus programini kudugun setupla kaldirmati denedin mi tekrar kur kaldirmayi denehttp://m.tamindir.com/revo-uninstaller/
    birde iobit uninstall tools full bunlari dene ben bir tane kullaniyordum ismini unnuttum hatirlarsam yazarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sunu unuttum vir. programini durdur gorev yoneticisinden kapat olmazsa msconfig den baslangicta kapat oda olmazsa guvenli mod bunlari denedin mi bilmiyorum kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canmrtcan -- 11 Nisan 2016; 21:52:04 >
  • canmrtcan kullanıcısına yanıt
    Güvenli mod hariç hepsini denemiştim, revo uninstaller dahil ve hepsinde de sorun vermişti. Güvenli mod da deneyeceğim sonuçtan haberdar ederim. Teşekkürler cevap için
  • rica ederim kolay gelsin

• canmrtcan kullanıcısına yanıt
    Az önce güvenli modda da denedim ve sonuç aynı. Programın kendisi virüs olmuş durumda .
    Hiç istemiyorum ama sanırım çare artık formata kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noir06

Az önce güvenli modda da denedim ve sonuç aynı. Programın kendisi virüs olmuş durumda .
    Hiç istemiyorum ama sanırım çare artık formata kalıyor.

Kendi kaldırma aracı ile dener misiniz?
    http://tmp.emsisoft.com/fw/emsiclean.exe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iobit uninnstall tools la dene zorla kaldir butonu var benvonu kullaniyorum suan olmadi sistem geri yuklemesi yap fazla bir degisiklik yapmadiysan bir ayda

• hocam bende microsoft esisenstal midir nedir ayni seyi tecrube ettim ne kalkiyo ne yukleniyo bela oldu iobit uninstalle kaldirdim guçlü taramasiyla dosyalarini sildim cclenearle program ekle kaldirdan sildim advanced system careyle duzenleme yaptim ve parcasi kalmistir dusuncesiyle tekrar yukledim sonra o programlari da kaldirdim simdi rahat rahat kaldirip iobit uninstalle kokune kadar temizleyecegim programlarin hepsi full

• Bu gün toplam üç saat bu sorun ile uğraştım. Programı sildim ama içinde ki a2core32.dll dosyasıymış sorun yaratan, meğer dll dosyası bozulmuş. Unlocker kurup denedim 'programı kapat ve sil' işlemini yaptım sildi yalnız halen arka plan da çalışmaya devam ediyordu belirtildiği konumda olamadığı halde silinemiyor/emsisoft programını tekrar yüklemek istediğim zaman zaten yüklü hatası veriyordu.
    Konuya girdiğim de @HypeRockTiF arkadaşın tavsiyesini denedim ve o lanet dll doyasını kaldırabildim. İlgi için teşekkürler beyler, son derece sinir bozucu bi durumdan kurtulmuş oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 12 Nisan 2016; 20:29:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.