Şimdi Ara

Virtus.pro’ya 100 milyon dolar yatırım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • USM Holding Virtus.pro’ya 100,000,000$ yatırım yapacaklarını resmi açıklama ile duyurdu.

USM Holding 62 yaşındaki Rus iş adamı Alisher Usmanov tarafından kurulan metal,madencilik,telekom ve internet alanlarında öne çıkmış bir yatırımcı.

Virtus.pro’ya 100 milyon dolar yatırım

USM Holding’in Yönetim Kurulundan Ivan Streshinsky, bu yatırımın amacını şöyle özetledi;

quote:

E-spor medya, internet ve spor sektörlerini birleştiren eşsiz bir alan. Rusya’nın E-spor lideri Virtus.pro’nun da içinde olduğu tüm dünyanın ilgisini kazanmış hızla gelişmekte olan bir pazar. Eminim ki USM Holding’in bu desteği şirketin daha da gelişmesine teşvik olacak ve tüm projelerin yepyeni bir seviyeye taşınmasını sağlayacaktır.

Bu yatırımla birlikte Virtus.pro yeni turnuvalar başlatabilir,yeni oyunlara giriş yapabilir,kendi medya kuruluşlarını kurabilir ve E-spor arenası kurabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomi01 -- 16 Ekim 2015; 16:40:05 >

• Polonyalı değil mi bu adamlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanıcısına yanıt
    Csgo takimi Polonya-li onlarda gectigimiz yillarda takima katıldı. Vp, Moskova merkezli bir Rus takimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be paraya bak bizde hala bakalım e-spor'a böyle izleyici olarak türkiyede sadece lol e'spordan sayılıyor cs go yu adamdan sayan yok
  • Evet Virtus.Pro normalde bir Rusyalı bir oyun sektör kuruluşudur. Aynı zamanda e-sports medyada da pay sahibi sayılır(sayılır çünkü . CS:Go takımı ise Polonya'lılardan oluşmaktadır. Eminim ki bu yatırım ile bu oyun takımı daha da ileriye taşıyacaktır kendisini. Sonuçta bu camiada çoğu şey paradan da geçiyor. Bir sponsor olmadan major bir takım oluşamaz bile zaten. Gerçekten çok iyi bir yatırım kaynağı olmuş Virtus.Pro'ya. Bence medya sektörlerini daha geniş bir yelpazaeye yayacaklardır öncelik ile.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guaddro

Vay be paraya bak bizde hala bakalım e-spor'a böyle izleyici olarak türkiyede sadece lol e'spordan sayılıyor cs go yu adamdan sayan yok

Kim bilir ne yetenekler var dostum ama sadece evinde boş zamanında oynuyor çoğu bizim gibi oyuncular. Türkiye'de esporcu nedir ki akrabalarına,çevrene şaklaban olursun anca esupocuda nemiş yeğenim sen okuyon mu

• Antocio kullanıcısına yanıt
    Fnatic de İngiliz'di galiba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Likeaboss1905 kullanıcısına yanıt
    Aynen Londra merkezli ama EU takim olarak gecer cunku yoneticileri karisik milletten.

• ARKADAŞLAR BİLGİNİZ OLSUN DİYE SÖYLÜYORUM O PARADAN BEN VE EKİBİMDE PAY ALIYORUZ YAKLAŞIK 1 MİLYON 200 BİN DOLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BOSS

ARKADAŞLAR BİLGİNİZ OLSUN DİYE SÖYLÜYORUM O PARADAN BEN VE EKİBİMDE PAY ALIYORUZ YAKLAŞIK 1 MİLYON 200 BİN DOLAR

Zeki Müren'de bizi görecek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

quote:

ARKADAŞLAR BİLGİNİZ OLSUN DİYE SÖYLÜYORUM O PARADAN BEN VE EKİBİMDE PAY ALIYORUZ YAKLAŞIK 1 MİLYON 200 BİN DOLAR

kardeşim az para kazanıyorsun diye kıskanmayı bırak. hayat böyle işte adam düşünmeden 100 milyon verir sen de dur konuş öyle
  • İşin gücün yok milleti trollüyorsun sende :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guaddro -- 16 Ekim 2015; 22:43:25 >
  • quote:

quote:

quote:

kardeşim az para kazanıyorsun diye kıskanmayı bırak. hayat böyle işte adam düşünmeden 100 milyon verir sen de dur konuş öyle

dostum benim iban no yu atiyorum at bi 5000 geri veririm

• 100 Milyon yatırımdan sonra snax;https://gfycat.com/LawfulDeficientLabradorretriever

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blaize -- 16 Ekim 2015; 21:59:13 >
  • quote:

quote:

quote:

Ben sabit bi gelirle calisiyorum cok sukur iyi sayilir ha oyundanda kazanmayi biraktim hayrini goremedim bi türlü ;)

• quote:

quote:

quote:

Kardeş sana noluyo sanki 100 milyonu sen bağışladın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.