Şimdi Ara

VirtualBox dosya paylaşımı nasıl engellenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben sanal makine (VB) windows xp kurdum. Bir siteye girdiğimde linke tıkladığımda benim bilgisayarımdaki eset smart security programı linki devre dışı bırakıyor. Bu arada sanal işletim sisteminde antivirüs yok. Bu nasıl engellenir? Veya ben sanal makineye virüslü bir program indirsem benim ana bilgisayarım bu virüsten etkilenir mi? Cevaplarınızı bekliyorum...

• ForeverGL F kullanıcısına yanıt
    Sanal makinenin ağ kartı ile gerçek makinenin ağ kartını köprüleyin. Köprülerseniz sanal makine gerçek makineymiş gibi kendisi internete açılır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o nasıl yapılacak bilmiyorum anlatabilirmisin?
    Virtualbox un ağ ayarlarına girin. Ağ bağdaştırıcısını seçin. Sonrasında köprü bağdaştırıcısına sanal olarak takın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 31 Ocak 2018; 15:22:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O ayarlara nereden gireceğim bilmiyorum işte bir aydınlatın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam yaptım o olayı linke tıkladığımda artık o uyarı gelmiyor da virüsü bir programı indirsem benim ana pc virüsü yer mi?
    Virtualbox un ayarları var ya dişli simgesi ile erişilen. Orayı açın. Ağ a gelin. Bağdaştırıcı 1 de açılır listeden köprü bağdaştırıcısı seçin. Ve gerekiyorsa fiziksel ağ kartını seçin. Bu işlem sanal ağ kartı ile fiziksel ağ kartını köprüleyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 1 Şubat 2018; 18:10:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MacOs Dosya Paylaşım Problemi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.