Şimdi Ara

Virgin Hyperloop One, Hindistan'da ulaşım ağı kurmayı planlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Virgin Hyperloop One, Hindistan'da ulaşım ağı kurmayı planlıyor
    Elon Musk tarafından ortaya atılan hızlı ulaşım sistemi hyperloop üzerine çalışan şirketlerin başında gelen Hyperloop One, ya da yeni adıyla Virgin Hyperloop One, Hindistan'da ulaşımda devrim yaratacak bir proje üzerinde çalışıyor. Eğer proje gerçeğe dönüştürülürse saatlerce süren yolculukların süresi birkaç dakikaya düşecek.
     
    Geçtiğimiz ay, dünyanın en zengin insanlarından Richard Branson'ın şirketi Virgin Group ile yatırım anlaşması imzaladıktan sonra isminin başına Virgin'i getiren Hyperloop One, Hindistan'ın üç eyaletinde hyperloop ulaşım ağı kurmak için görüşmelere başladı. Şirket, ağın geçeceği olası güzergahları belirlemek için Maharashtra, Karnataka ve Andhra Pradesh eyaletlerinin yetkilileri ile birlikte çalışıyor.
     
    Virgin Hyperloop One tarafından inşa edilecek hyperloop ağı, bu üç eyalette yaşayan insanların evlerinden Hindistan'ın ekonomik merkezlerine ulaşımını kayda değer ölçüde hızlandıracak. Normalde birkaç saat süren yolculuk bu ağ sayesinde birkaç dakikaya indirilecek.
     Virgin Hyperloop One, Hindistan'da ulaşım ağı kurmayı planlıyor
    Konu hakkında konuşan Hyperloop One yöneticisi Nick Earle; Hindistan'ın eyaletlerini birbirine bağlayacak ve ticaret merkezlerine ulaşımı kolaylaştıracak bu ulaşım ağının insanların yaşamı ve ticaret üzerinde yaratacağı etkilere dikkat çekti ve bu sistemin Hindistan'ın çehresini değiştirebileceğini ifade etti.







  • Aslinda hyperloop fikir babalari Elon Musk’la yollarini ayirip Virgin group katildilar... Suan iki tane proje var biri Elon Musk diger Virgin gruba gecen italyan ve iran asilli fikir babalarinin projesi...

  • Bare bizim ülkeye de bir şeyler yapsalar, misal Trakya tarafında iptal olan tren projelerine inat bir hyperloop hattı olsa da Edirne-İstanbul bağlansa. Diğer taraftan şöyle Çanakkale ve İzmir arası bir bağlantı da olsa, oradan Edirne'ye geçilip yine Hyperloop ile İstanbul'a çok hızlı varılabilir.

  • keşke aq 2 saat yol sürüyo lülebrgaz istanbul sinir olmuyo değilim

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.